Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Bende MiNovo beta 20.8.7 ile gayet iyiyim hocam, ne bildirim sıkıntısı var, ne kasma takılma.. Performans ve pil olarak çok iyi, hemde miui 12 :D
Baktınız kaşıntınız tuttu, deneyin bence.
Aklımda bulunsun hocam baktım olmuyor minovo yüklerim nod~~

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Kullandığınız telefonun remdi note 8 olduğuna eminmisiniz ? Bende note 8 kullanıyorum ve 100 den 0 a kadar yarı süresini anca alıyorum ayriyeten miui 10 yükleyince geniş aci kamera çalışmıyor uygulama çöküyor

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Öneriyor musunuz hocam ?
Bir ufak bilgi hocam telefonu kullanmadığınız zamanlarda pil tasarrufu moduna alın kullanacağınız zaman çıkarın.Özellikle geceleri sabaha kadar boşta bile şarjı %2 harcayanlar denesin derim hiç şarj yemiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız telefonun remdi note 8 olduğuna eminmisiniz ? Bende note 8 kullanıyorum ve 100 den 0 a kadar yarı süresini anca alıyorum ayriyeten miui 10 yükleyince geniş aci kamera çalışmıyor uygulama çöküyor
Kullandığınız rom ne hocam ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Bir ufak bilgi hocam telefonu kullanmadığınız zamanlarda pil tasarrufu moduna alın kullanacağınız zaman çıkarın.Özellikle geceleri sabaha kadar boşta bile şarjı %2 harcayanlar denesin derim hiç şarj yemiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız rom ne hocam ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?
Fastboot üzerinden global miui 10.3.5 yüklemiştim ama internet kafeden yukledigim icin mi flash yukenmemisti cmd komudu ile yüklemiştim şuan eu rom miui 11.0.7 kullanıyorum maximum 7 saat alıyorum

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Fastboot üzerinden global miui 10.3.5 yüklemiştim ama internet kafeden yukledigim icin mi flash yukenmemisti cmd komudu ile yüklemiştim şuan eu rom miui 11.0.7 kullanıyorum maximum 7 saat alıyorum
miroom en iyi romdur pil konusunda desteği kestiler ama benden bu romu kesemezler :D miroom 20.1.16 veya 20.3.26 sürümleri öneririm. İnce ayarları yaptıktan sonra 10 saat garanti alırsınız.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
miroom en iyi romdur pil konusunda desteği kestiler ama benden bu romu kesemezler :D miroom 20.1.16 veya 20.3.26 sürümleri öneririm. İnce ayarları yaptıktan sonra 10 saat garanti alırsınız.
20.3.26 yi ryzen kernel ile kullandım dediğiniz ince ayarlar ne bilmiyorum ama cok ta iyi bi pil performansı yoktu

Üst Alt