Yardım Redmi Note 8 Dokunmatik problemi (kenarlar)

emre366

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 8 64-4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
(Xiaomi Redmi Note 8 64-4) Telefonu satın aldıktan 4 gün sonra farkettim bi araba oyunu oynarken sağ alttaki pedala ve sol alttaki yön tuşuna basınca 1 saniye geç algılıyordu herhalde oyundan kaynaklı dedim ve annemin telefonuna da (samsung a7) aynı oyunu indirdim hiçbir dokunma problemi yotku. Kendi telefonumun klavyesini açtım sol kenar ve sağ kenarda bulunan harflere bastım / basılı tuttum yine geç algılıyordu telefonun kenar tarafları dokunmatiğinin hasarlı olduğunu düşünerek aldığım mağazaya geri iade ettim. Bugün Redmi Note 7 kullanan bir arkadaşımın telefonuna baktım onda da aynı problem vardı kendisi farketmemiş (ya da problem değil de telefonun kendi özelliği demek daha doğru sanırım)... Telefona içim çok ısınmıştı hayal kırıklığına uğradım Note serisi kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirse sevinirim..

emre366

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekleme: Mi 9T telefonunda denendi onda da problem yok

Oyla:

RedFoX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Aynı Problem bende de mevcut. Videoya çektim sola dönüş butonuna dikkat. Hatta ilk başta dönmediği için duvara çarptım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

emre366

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iadeye gönderdim 1 hafta sonra telefonu eve tekrar gönderdiler yani iade kabul edilmedi telefonu gönderen yerin teknik servisinden kusurlu raporu aldıktan sonra "belki" iadeyi kabul ederler dedi müşteri hizmetleri.. Hayret bişey ya aldığıma pişman oldum bundan sonra bilindik marka dışına çıkmam

Oyla:

RedFoX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Iadeye gönderdim 1 hafta sonra telefonu eve tekrar gönderdiler yani iade kabul edilmedi telefonu gönderen yerin teknik servisinden kusurlu raporu aldıktan sonra "belki" iadeyi kabul ederler dedi müşteri hizmetleri.. Hayret bişey ya aldığıma pişman oldum bundan sonra bilindik marka dışına çıkmam

Geçmiş olsun yapabilecek tek şey android 10'un gelmesini beklemek. Belki düzelir..

Oyla:
Üst Alt