Yardım Redmi Note 8 Dark Mod sorunu

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.4 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, resmi note 8 telefonumu Hayalet Ekran sorunu nedeniyle kutusunun içinde yer alan GenPa garanti adresine gönderdim. Telefonumun ekranı değişti. Fakat şöyle bir problem yaşıyorum.

Telefon ekranı değiştikten sonra DarkMod uygulaması sorunlu çalışıyor. (kesinlikle garantiye göndermeden önce yaklaşık 1 yıl böyle bir sorun yaşamadım.) Mesela bazı yerler beyaz kalıyor bazı yerler siyah oluyor, bazı uygulamalarda çalışmıyor, renkleri göstermiyor.... (resimlerde de belirttim)

Nasıl çözüm bulabilirim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yazılımda bir hata olduğu için bozulmuş olabilir çünkü,ekran değişi ile bir kısmı siyah bir kısmı beyaz gibi bir şey olamaz pikseller test edilir hata yoksa donanımsal bir şey yoktur.

Bu da güncelleme ile alakalı tabi buna da ekran ile alakalı derseniz bir şey diyemeyeceğim..
Peki nasıl bir çözüm bulabilirim

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Geçmiş mesajları okudum ama bir şey anlamadım.

Ayarlar > Ekran > Daha Fazla Karanlık Mod Ayarları > İlk iki ayar alttaki görseldeki gibi olsun. Ayrıca yine alttaki görseldeki gibi bütün uygulamalar kapatılsın. Ben ekranda problem olsaydı sadece size öyle gözükürdü, ekran görüntüsü alındığında sorun gözükmezdi diye düşünüyorum.

Ayrıca MIUI 12 ile karanlık mod yenilendi diye biliyorum. Sorun olmadığını söylediğiniz dönemde MIUI 11 kullanıyor olma ihtimaliniz var mı?

Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Geçmiş mesajları okudum ama bir şey anlamadım.

Ayarlar > Ekran > Daha Fazla Karanlık Mod Ayarları > İlk iki ayar alttaki görseldeki gibi olsun. Ayrıca yine alttaki görseldeki gibi bütün uygulamalar kapatılsın. Ben ekranda problem olsaydı sadece size öyle gözükürdü, ekran görüntüsü alındığında sorun gözükmezdi diye düşünüyorum.

Ayrıca MIUI 12 ile karanlık mod yenilendi diye biliyorum. Sorun olmadığını söylediğiniz dönemde MIUI 11 kullanıyor olma ihtimaliniz var mı?

Hocam onu ben de düşündüm haklısınız ekrandan dolayı olsa ekran görüntüsünde öyle görünmez.

MIUI12 sürümündeydim.

Kısacası olayın özü bende snapchat gibi uygulamalarda da koyu mod çalışıyordu. Şuan sıkıntı çıkıyor.

Oyla:

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Açıkçası yorgun argın eve geldiğim için direkt ekran yazmışım, affediniz dostlar arkadaş ekte görselleri ekleyip durumu net anlatmış sorun bariz yazılımsal denildiği üzere arada böyle şaşkın durumlarımız olabiliyor. Ekran dememin sebebi şöyle ki bu ekran tarzında da sık gördüğümüz ufak problemlerden dolayı, konuyu tam okumamanın, görüntüleride kontrol etmeden yazmanın olumsuz durumu, ekranda sorun olsa ekran görüntüsünde zaten görülmez. drunk~~ o yüzden ne şekilde eleştiri alırsakda haklısınız, ben bile eleştirirdim kendimi. İnsanların ırgat gibi çalıştırılıp fazla mesaiye tutulduğu, ücretinide fazla mesai yönünden alamadığı çağdayız, hoşgörmek lazım.

ProteyDros

Bl kilidi açıksa fastboot üzerinden veya twrp üzerinden farklı bir sürüme geçin yada temizinden bir twrp varsa üzerinden format data yapın, sürümler arası geçiş yapıp kontrol edin, diyebileceklerim şuan için bunlar..

Son düzenleme:
Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Xiaomi ile yüzüm gülmeyecek sanırım arkadaşlar...

Garantiden 1 ay önce ekranı değişip ve genel bakımları yapılıp (GenPa tarafından söylenen bu) gelen cihazımda yine ghost ekran sorunu yaşıyorum. Başka benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?

4 aya kadar bolca övdüğüm telefondan nefret etmeye başlıyorum.

Oyla:
Üst Alt