Yardım Redmi Note 8 Dark Mod sorunu

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.4 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, resmi note 8 telefonumu Hayalet Ekran sorunu nedeniyle kutusunun içinde yer alan GenPa garanti adresine gönderdim. Telefonumun ekranı değişti. Fakat şöyle bir problem yaşıyorum.

Telefon ekranı değiştikten sonra DarkMod uygulaması sorunlu çalışıyor. (kesinlikle garantiye göndermeden önce yaklaşık 1 yıl böyle bir sorun yaşamadım.) Mesela bazı yerler beyaz kalıyor bazı yerler siyah oluyor, bazı uygulamalarda çalışmıyor, renkleri göstermiyor.... (resimlerde de belirttim)

Nasıl çözüm bulabilirim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba, resmi note 8 telefonumu Hayalet Ekran sorunu nedeniyle kutusunun içinde yer alan GenPa garanti adresine gönderdim. Telefonumun ekranı değişti. Fakat şöyle bir problem yaşıyorum.

Telefon ekranı değiştikten sonra DarkMod uygulaması sorunlu çalışıyor. (kesinlikle garantiye göndermeden önce yaklaşık 1 yıl böyle bir sorun yaşamadım.) Mesela bazı yerler beyaz kalıyor bazı yerler siyah oluyor, bazı uygulamalarda çalışmıyor, renkleri göstermiyor.... (resimlerde de belirttim)

Nasıl çözüm bulabilirim?

Bu olay yazılımsal değil donanımsal,koyu mod özelleştirme bölümünden 3.parti uygulamaları özelleştirip koyu mod ile çalışıp çalışmamasınız ayarlayabilirsiniz

Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu olay yazılımsal değil donanımsal,koyu mod özelleştirme bölümünden 3.parti uygulamaları özelleştirip koyu mod ile çalışıp çalışmamasınız ayarlayabilirsiniz
O zaman o uygulamalarda çalışmıyor. Anlatmak istediğim daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. O uygulamalarda da hatasız şekilde çalışıyordu

Oyla:

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
O zaman o uygulamalarda çalışmıyor. Anlatmak istediğim daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. O uygulamalarda da hatasız şekilde çalışıyordu

Değişen ekrandan kaynaklı bir durum olabilir, Genpada takılan ekranların çoğu yan sanayi söylemiş olayım. Ekran değişiminden sonra sizin gibi bu tip problem yaşayan çok kişi var. Sıkıntıysa bu durum tekrar garantiye verin ve özellikle son ekran değişimi sonrası olduğunu üstüne basa basa belirtin.

Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Değişen ekrandan kaynaklı bir durum olabilir, Genpada takılan ekranların çoğu yan sanayi söylemiş olayım. Ekran değişiminden sonra sizin gibi bu tip problem yaşayan çok kişi var. Sıkıntıysa bu durum tekrar garantiye verin ve özellikle son ekran değişimi sonrası olduğunu üstüne basa basa belirtin.
Yan Sanayi kullandıklarını bilmiyordum, xiaomi sitesinde yer aldığı için güvenerek göndermiştim...

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sizi anlayabiliyorum,ancak şöyle diyeyim cihazın sürümü aynı mı ?

Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Sizi anlayabiliyorum,ancak şöyle diyeyim cihazın sürümü aynı mı ?
Telefonu sıfırladıklarını söylediler, elime aldığımda miui güncellemesi yapmıştım. Aynı mı hatırlamıyorum.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Telefonu sıfırladıklarını söylediler, elime aldığımda miui güncellemesi yapmıştım. Aynı mı hatırlamıyorum.
Farklı güncelleme ile nasıl birebir aynısı olmasını bekliyorsunuz peki ?

Oyla:

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Farklı güncelleme ile nasıl birebir aynısı olmasını bekliyorsunuz peki ?
Sizi anlayamıyorum. Telefona güncelleme gelse bile neden bir üst sürümde böyle saçma bir sorun yaşansın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şunu fark ettim. Daha önce Google simgeleri değişmiyordu. (telefon mesaj vb.) Şuan değişiyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sizi anlayamıyorum. Telefona güncelleme gelse bile neden bir üst sürümde böyle saçma bir sorun yaşansın?
Yazılımda bir hata olduğu için bozulmuş olabilir çünkü,ekran değişi ile bir kısmı siyah bir kısmı beyaz gibi bir şey olamaz pikseller test edilir hata yoksa donanımsal bir şey yoktur.
Ayrıca şunu fark ettim. Daha önce Google simgeleri değişmiyordu. (telefon mesaj vb.) Şuan değişiyor.
Bu da güncelleme ile alakalı tabi buna da ekran ile alakalı derseniz bir şey diyemeyeceğim..

Oyla:
Üst Alt