Çözüldü Redmi Note 8 Bootlop ve Twrp problemleri

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience 11
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
İiyi geceler arkadaşlar hemen özet geçiyorum. Pixel experience romunu kullanuyordum. Beta olduğu için ota güncellemelerini alamıyordum. Ben de stable versiyonunu indirip twrp üzerinden flashladım. Daha sonra magiski flashlamak için tekrar trwpye girdim. Internal storage encrypted gözüküyordu. Yani şu şekilde . Ben de formda biraz araştırdım, bir arkadaş disable_dm_verity_forceencrypt diye bir zip dosyası paylaşmış. Twrp'den onu flashladım. Buradan sonra telefon redmi yazısında loopa girdi. Şuan hiçbir şekilde twrp'den ne wipe ne de format yapabiliyorum. Sürekli operation not permitted diye hata veriyor. Fastboot ile pc'den twrp'yi tekrar kurayım dedim, sanırım usb ayıklama açık olmadığı için cihazı görmüyor. Böyle kalakaldım. Yarın işe gidicem ve telefon çok lazım. Her türlü önerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
İiyi geceler arkadaşlar hemen özet geçiyorum. Pixel experience romunu kullanuyordum. Beta olduğu için ota güncellemelerini alamıyordum. Ben de stable versiyonunu indirip twrp üzerinden flashladım. Daha sonra magiski flashlamak için tekrar trwpye girdim. Internal storage encrypted gözüküyordu. Yani şu şekilde . Ben de formda biraz araştırdım, bir arkadaş disable_dm_verity_forceencrypt diye bir zip dosyası paylaşmış. Twrp'den onu flashladım. Buradan sonra telefon redmi yazısında loopa girdi. Şuan hiçbir şekilde twrp'den ne wipe ne de format yapabiliyorum. Sürekli operation not permitted diye hata veriyor. Fastboot ile pc'den twrp'yi tekrar kurayım dedim, sanırım usb ayıklama açık olmadığı için cihazı görmüyor. Böyle kalakaldım. Yarın işe gidicem ve telefon çok lazım. Her türlü önerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler.
En sağlıklı yöntem, fastboot üzerinden Mi Flash ile yükleme yapmanız olacaktır hocam.

Oyla:

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü. Custom recovery olarak Twrp yerine Ofrp flashladım. Daha sonra problemsiz bir şekilde rom flashlandı ve telefon açıldı. Sorun twrp'den kaynaklıymış.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Orange Fox Recovery Project'in kısaltması. Vallahi ben geliştiricilerin yalancısıyım
Yani böyle bakınca doğru.. Ne bileyim ilk defa ofrp diyeni gördüm, pek kullanmam orangefox.. Son sürümü iyiymiş gerçi.. Hatta şifreleme vs. Bütün sorunları çözüyormuş diye okumuştum ama tabi kullanmadığım için net bir şey diyemiyorum. Orangefox 11 sanırım son sürüm..

Oyla:
Üst Alt