Yardım Redmi Note 8 bootloop

rootcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v12.0.6.0 QCOMIXM
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi forumlar adb pm uninstall -k --user komutuyla gereksiz dosyaları kaldırırken yanlış dosyalarıda silmişim şuan bootlopta kaldı içindeki resimlere ulaşmam lazım mi pc suite yükseltme yapıyım dedim hata veriyor buna ne yapılabilir silinen dosyalar muhtemelen com.mıui.securitycenter com.xiaomi.finddevice

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
bootloader kilidi kapalıysa edl moda alınıp yetkili hesapla yazılım atılması gerekli diye biliyorum, içindekileirn kurtarılabileceğini sanmıyorum keşke hangi uygulamaların silinmemesi gerektiğine dikkat etseydiniz. H.kadioglu hocam daha net bilgi verebilir size

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İyi forumlar adb pm uninstall -k --user komutuyla gereksiz dosyaları kaldırırken yanlış dosyalarıda silmişim şuan bootlopta kaldı içindeki resimlere ulaşmam lazım mi pc suite yükseltme yapıyım dedim hata veriyor buna ne yapılabilir silinen dosyalar muhtemelen com.mıui.securitycenter com.xiaomi.finddevice
cihazın bootloaderi açıksa en son miui sürümünü mi flashla yükle altta 'save user data' seçenegi seçili olsuun "clean all veya clean all and lock degil" cihaz açılır dosyalarında aynı durur

Oyla:

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
cihazın bootloaderi açıksa en son miui sürümünü mi flashla yükle altta 'save user data' seçenegi seçili olsuun "clean all veya clean all and lock degil" cihaz açılır dosyalarında aynı durur
bl kilidi kapalı oldugunu belirtmiş en üstte maalesef

Oyla:

rootcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adb sideload ile denemeler yapıyorum çözüm olursa yazarım

Oyla:

augias

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
modlu miflash uygulamalarında redmi note 8 için ücretsiz edl bypass var ama arka kapağını açmanız lazım verileriniz de yüksek ihtimal gider ama H.kadioglu abiye ulaş bi sor

Oyla:
Üst Alt