- Adım
- Memati
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
Esenlikler dostlar. Elimde bir adet Redmi Note 8 telefon var. Tabiri caizse kayıt dışı. Rootlanmış, TWRP vb. temel yazılımlar yüklü bir cihaz. Birkaç ayda bir bootloop'a girer, flashlanır ve çözülür fakat artık bu problem canımı sıkmaya başladı. Telefon bana ait değil, önceki problemlerde flashlayan ben değildim. Bu sefer kendim atmaya karar verdim fakat tecrübelerim bir elin parmaklarını geçmediğinden buraya danışmak isterim.
Özellikle düşündüğüm bir ROM yok, temel özelliklerde problem oluşturmaması yeterli. Şunu indirdim (olası problemleri bilmiyorum), LineageOS veya Evolution X de kurabilirim. Soft brick'ten kaçarken hard brick'e tutulma ihtimali canımı sıkıyor.
Kısacası neyi/nasıl kuracağım ve muhtemel problemler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. ROM atmadan uzun vadeli bir çözümü varsa elbette onu tercih etmek isterim. Teşekkürler.
Özellikle düşündüğüm bir ROM yok, temel özelliklerde problem oluşturmaması yeterli. Şunu indirdim (olası problemleri bilmiyorum), LineageOS veya Evolution X de kurabilirim. Soft brick'ten kaçarken hard brick'e tutulma ihtimali canımı sıkıyor.
Kısacası neyi/nasıl kuracağım ve muhtemel problemler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. ROM atmadan uzun vadeli bir çözümü varsa elbette onu tercih etmek isterim. Teşekkürler.