- Adım
- Oğulcan
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global v12.0.3
- Telefon Modeli
- Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım bu yüzden benzer konuları görememiş olduysam affola. Yaklaşık 2-3 ay önce malum yollardan Global ROM olan Note 8 Pro aldım. Mi hesabı filan telefon numaram ile kaydettim. Bootloader kilidi için bana başta 720 saat süre verildi telefoncunun aktardığı bu. Bu zamanı doldurmamın sonucunda ise telefonun kapanıp açıldığı söylenerek yeniden bir 11 günlük bir sürenin verildiği söylenildi. Anlamadığım nokta şu, ilk bekleyişimde evet iki kez telefonu kapatıp yeniden açmak zorunda kalmıştım. En son ise geçen hafta yine süreyi beklerken telefon dondu ve kendini yeniden başlattı, telefoncuya hemen götürdüğümde ise önceki sefer bir hatanın oluştuğunu ama şimdi olmayacağı, Salı günü getirmem söylenildi.
Bootloader kilidinin açılmasını beklerken telefon herhangi bir şekilde yeniden başlatılırsa bu süre sıfırlanıyor mu her seferinde? Zira Salı günü de eğer olmazsa telefonu bir şekilde elden çıkartmayı dahi düşünüyorum, 1.5 aydır telefonsuz kalmış durumdayım. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim...
Bootloader kilidinin açılmasını beklerken telefon herhangi bir şekilde yeniden başlatılırsa bu süre sıfırlanıyor mu her seferinde? Zira Salı günü de eğer olmazsa telefonu bir şekilde elden çıkartmayı dahi düşünüyorum, 1.5 aydır telefonsuz kalmış durumdayım. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim...