Yardım Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Süre Sorunsalı

Turbocharged

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.3
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım bu yüzden benzer konuları görememiş olduysam affola. Yaklaşık 2-3 ay önce malum yollardan Global ROM olan Note 8 Pro aldım. Mi hesabı filan telefon numaram ile kaydettim. Bootloader kilidi için bana başta 720 saat süre verildi telefoncunun aktardığı bu. Bu zamanı doldurmamın sonucunda ise telefonun kapanıp açıldığı söylenerek yeniden bir 11 günlük bir sürenin verildiği söylenildi. Anlamadığım nokta şu, ilk bekleyişimde evet iki kez telefonu kapatıp yeniden açmak zorunda kalmıştım. En son ise geçen hafta yine süreyi beklerken telefon dondu ve kendini yeniden başlattı, telefoncuya hemen götürdüğümde ise önceki sefer bir hatanın oluştuğunu ama şimdi olmayacağı, Salı günü getirmem söylenildi.

Bootloader kilidinin açılmasını beklerken telefon herhangi bir şekilde yeniden başlatılırsa bu süre sıfırlanıyor mu her seferinde? Zira Salı günü de eğer olmazsa telefonu bir şekilde elden çıkartmayı dahi düşünüyorum, 1.5 aydır telefonsuz kalmış durumdayım. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim...

Turbocharged

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anlamadığım konu telefon kapanıp açıldığı zaman bu süre kendini mi sıfırlıyor? İşlemleri ben yapmadığım için kullandıkları programı bilemiyorum.

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam anlamadığım konu telefon kapanıp açıldığı zaman bu süre kendini mi sıfırlıyor? İşlemleri ben yapmadığım için kullandıkları programı bilemiyorum.
Hayır hocam alakası yok müşterime sattığım aynı cihazı 1 hafta boyunca kapalı tuttu 1 hafta sonra direkt açtım cihazı size bahane uydurmuş gibi satın aldınız yer ve genelde 720 saat değil 168 saat süre verir

Oyla:

Turbocharged

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam alakası yok müşterime sattığım aynı cihazı 1 hafta boyunca kapalı tuttu 1 hafta sonra direkt açtım cihazı size bahane uydurmuş gibi satın aldınız yer ve genelde 720 saat değil 168 saat süre verir
Anladım hocam çok teşekkür ederim, bana da dediğiniz gibi 168 saat verdiğini ama şansıma 720 saat çıktığını söylemişti. Salı günü götürdüğüm zaman yine eğer yapamayacak olursa cihazı başkalarına yaptırmayı düşüneceğim.

Oyla:
Üst Alt