- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
siz ne tavsiye ediyorsunuz , açmalıyım sizce ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
siz ne tavsiye ediyorsunuz , açmalıyım sizce ?
Şuan başvuru yapabilirsiniz hocam.Merhaba benim yasal süremin bitmesine 6 gün kaldı hala açmadım kilidi acaba iş işten geçti mi yoksa şimdi başlarsam yasal imei süresi dolunca kilit açılınca yeni imei atabilir miyim?
Hocam atıyorum ben yedeğimi aldım gece açmaya başladım bootloader'ı. bana dediki 168 saat ve bu süre içinde benim telefonu yurt içi yasal kullanım hakkım bitti. Kilit açıldığında yeni imei tanımlayıp tekrar rahatça kullanabilir miyim?Şuan başvuru yapabilirsiniz hocam.
Süre bitmeden başvuru yapsanız bile IMEI süresi bittikten sonra bootloader kilidini açabilirsiniz.
Mi unlock ile başvuru yaptınız ve 168 verdi cihazı reboot edip normal günlük kullanım gibi kullanın IMEI kapansa bile verilen 168 saat süre bittikten sonra cihazı PC ye bağlayıp tekrar mi unlock ile başvuru yapın.Hocam atıyorum ben yedeğimi aldım gece açmaya başladım bootloader'ı. bana dediki 168 saat ve bu süre içinde benim telefonu yurt içi yasal kullanım hakkım bitti. Kilit açıldığında yeni imei tanımlayıp tekrar rahatça kullanabilir miyim?
Yani 6 ekimde süre bitti 7 ekimde bootloader açıldı sadece 1 gün mü hatsız kalırım?
Süreyi nerede gösteriyor.168 saat süre verdi bekliyorum teşekkürler