Rom Redmi Note 8 Avrupa (EEA) Kararlı V12.0.2.0.QCOEUXM İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Avrupa (EEA) Kararlı V12.0.2.0.QCOEUXM

Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.Mi Flash ile Redmi Note 8'e rom yüklemek için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuya bakabilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
Recovery İndirme Bağlantısı ;

Fastboot İndirme Bağlantısı ;

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Önemli
Bootloader kilidi kapalı, normalde Çin cihazı olup Global yazılımı yüklenmiş "kayıtlı" diye satılan cihazların MIUI 12 sonrasında çoğunda "System has been destroyed" olayı olmuş, bu doğru. Bu olay MIUI 10'dan MIUI 11'e geçerken de oldu bu cihazlarda.

Fakat garantili / Çin cihazı olup bootloader kilidi açık olan cihazlar / gerçekten Global olup bootloader kitli olan cihazlarda (kayıtlı diye satılan cihazların %99'u Çin cihazıdır) sorun yok.

Sizin elinizde de bu tür cihaz varsa bootloader kilidini açıp sonra MIUI 12 güncellemesini yapın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Deve

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
xiaomiredminot8
Konular
1
Hocam bu romun özelliği nedir diğerlerinden eu. Dan yada Çin romun dan

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Volkan23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım

Sercebaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Merhabalar. İyi günler. Redmi mote 8 MIUI 12.0.2.0 güncellemesini dün telefonun kendi güncelleme menüsünden indirdim kurmak için yeniden başlatma istedi ve başlattım fakat sonrasında telefon çince yazılar ve menülere döndü system formatı istedi twrp yazdı vs. Mecburen formatladım telefonu. Acaba telefona IMEI attırdığım için mi oldu. Formatlamadan önce telefonumda magisk diye bir uygulama yüklüydü şu an o yok. Bu konularda biraz bilgisizim. Şu an 12.0.1 kararlı sürümünde telefonum. Bootloader durumu robot durumu twrp bunları nasıl kontrol edebilirim var mı yok mu diye? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Üst Alt