Bide Endonezya tabanlısı gelse Greeshandan tamam olacak, Miui 11i çok iyi, MIUI 12 de öyle olursa diye bekliyorum gelsin diyeV2 Sürümü Konuya Eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bide Endonezya tabanlısı gelse Greeshandan tamam olacak, Miui 11i çok iyi, MIUI 12 de öyle olursa diye bekliyorum gelsin diye
Bide Endonezya tabanlısı gelse Greeshandan tamam olacak, Miui 11i çok iyi, MIUI 12 de öyle olursa diye bekliyorum gelsin diye
Evet hocam bi çıksın da bakalım.. Eu mıuı 12, stabil 12.02 de çok iyi.. Bu kadarını beklemiyordum açıkcası.. Kasma donma vs. Herhangi bir sorun yaşamadım, yağ gibi.. Tam da bu yüzden Greeshan romunu bekliyorum daha pürüzsüz yapıyor gibi geldi bana..Endonezya geldikten sonra olur diye tahmin ediyorum hocam
İnşallahTabi önce Endonezya MIUI 12 çıksın
Bende 9s cihazımda kullanıyorum, fazlasıyla memnunumEvet hocam bi çıksın da bakalım.. Eu mıuı 12, stabil 12.02 de çok iyi.. Bu kadarını beklemiyordum açıkcası.. Kasma donma vs. Herhangi bir sorun yaşamadım, yağ gibi.. Tam da bu yüzden Greeshan romunu bekliyorum daha pürüzsüz yapıyor gibi geldi bana..
İnşallah
404 not foundV2 Sürümü Konuya Eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir