Güncelleme geldiğini anliyamadimki.Hicbi degisiklik yok.Ne sarjda nede öbür seylerdeSenin şarjının bitmesi ne kadar sürüyor yoğun kullanıyo musun
hocam bilgi kirliliği dedin ya aynen öyle bir durum var maalesef. Garantili ise MIUI 10 a geç demişsin ama ben arama yaptım o kadar çok konu var ki . Anlatımını bildiğin güzel bir konunun linki atarmısın. Benim bulduklarım hep garantiyi dışarı bırakan oluyor maalesef.Daha kötü olur. MIUI 12 pili sömürüyor. Pil süresi iyi olsun istiyorsan MIUI 10'a geç (cihazın garantili ise). Garantisiz cihaz kullanıyorsan Miroom 20.3.26 sürümünü veya Hint stok romunu tavsiye ederim.
hocam bilgi kirliliği dedin ya aynen öyle bir durum var maalesef. Garantili ise MIUI 10 a geç demişsin ama ben arama yaptım o kadar çok konu var ki . Anlatımını bildiğin güzel bir konunun linki atarmısın. Benim bulduklarım hep garantiyi dışarı bırakan oluyor maalesef.
Teşekkürler hocam. evet az once derin bi arama yaptım bi kaç konu buldum. 6 7 aylık telefon. ben zaten yine orijinal rom a döneceğim. sadece versiyonu düşsün istiyorum. 10 son güncellemeye geçmeye çalışcam.. Deneyimleyip yazarım artık iyice araştırayım da hata yapmayalım. patates oluruz yoksaGarantili cihazlarda miui sürüm düşürmek için BootLoader kilidinin açık olması lazım, BL açık olursa da garanti dışı sayılabilir, ben risk alıp BL açar miui 10 sürüme geçer sonra da kapatırım derseniz öncelikle BL kilit açın daha sonra size gerekli program ve linkler verilir....
Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Hocam XiaoMiTool v2 ile sürüm düşürme oluyor mu?Garantili cihazlarda miui sürüm düşürmek için BootLoader kilidinin açık olması lazım, BL açık olursa da garanti dışı sayılabilir, ben risk alıp BL açar miui 10 sürüme geçer sonra da kapatırım derseniz öncelikle BL kilit açın daha sonra size gerekli program ve linkler verilir....
Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
XiaoMiTool V2 ile stok romu BL kilidini açmadan değiştirebilirsiniz. Ancak garantiye gittiğinde Hindistan romu olduğunu görürlerse (ayarlardan özel olarak kontrol etmeleri lazım) garanti dışı kalır.Teşekkürler hocam. evet az once derin bi arama yaptım bi kaç konu buldum. 6 7 aylık telefon. ben zaten yine orijinal rom a döneceğim. sadece versiyonu düşsün istiyorum. 10 son güncellemeye geçmeye çalışcam.. Deneyimleyip yazarım artık iyice araştırayım da hata yapmayalım. patates oluruz yoksa
yok zaten ben hindistan rom a geçmiycem eu stok geçmeyi düşünüyorum. tabi oluyorsa akşam bakıcam eve geçince. sistem bize neyi verecekHocam XiaoMiTool v2 ile sürüm düşürme oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
XiaoMiTool V2 ile stok romu BL kilidini açmadan değiştirebilirsiniz. Ancak garantiye gittiğinde Hindistan romu olduğunu görürlerse (ayarlardan özel olarak kontrol etmeleri lazım) garanti dışı kalır.
10 eylül hala güncelleme gelmediAz sabredin. Çin kapalı betada şu an. MIUI 12 ile gelecek. 1-2 hafta içinde gelir İnşallah.
Defalarca soruldu bu soru. Lütfen konu açmadan önce arama kısmından arayalım. Yoksa çok bilgi kalabalığı oluyor.
Xiaomi kullanıcısını haksız çıkarmada bir numara hocam, bilmiyor muydunuz?10 eylül hala güncelleme gelmedi