Soru Redmi note 8 android 10 güncellemesi

Orhan.ynr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
Bir kaç gün önce redmi note 7 ye geldi güncelleme note 8 e halen gelmedi güncelleme gelen var mı ?

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Daha kötü olur. MIUI 12 pili sömürüyor. Pil süresi iyi olsun istiyorsan MIUI 10'a geç (cihazın garantili ise). Garantisiz cihaz kullanıyorsan Miroom 20.3.26 sürümünü veya Hint stok romunu tavsiye ederim.
hocam bilgi kirliliği dedin ya aynen öyle bir durum var maalesef. Garantili ise MIUI 10 a geç demişsin ama ben arama yaptım o kadar çok konu var ki . Anlatımını bildiğin güzel bir konunun linki atarmısın. Benim bulduklarım hep garantiyi dışarı bırakan oluyor maalesef.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam bilgi kirliliği dedin ya aynen öyle bir durum var maalesef. Garantili ise MIUI 10 a geç demişsin ama ben arama yaptım o kadar çok konu var ki . Anlatımını bildiğin güzel bir konunun linki atarmısın. Benim bulduklarım hep garantiyi dışarı bırakan oluyor maalesef.

Garantili cihazlarda miui sürüm düşürmek için BootLoader kilidinin açık olması lazım, BL açık olursa da garanti dışı sayılabilir, ben risk alıp BL açar miui 10 sürüme geçer sonra da kapatırım derseniz öncelikle BL kilit açın daha sonra size gerekli program ve linkler verilir....

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Garantili cihazlarda miui sürüm düşürmek için BootLoader kilidinin açık olması lazım, BL açık olursa da garanti dışı sayılabilir, ben risk alıp BL açar miui 10 sürüme geçer sonra da kapatırım derseniz öncelikle BL kilit açın daha sonra size gerekli program ve linkler verilir....

Teşekkürler hocam. evet az once derin bi arama yaptım bi kaç konu buldum. 6 7 aylık telefon. ben zaten yine orijinal rom a döneceğim. sadece versiyonu düşsün istiyorum. 10 son güncellemeye geçmeye çalışcam.. Deneyimleyip yazarım artık :) iyice araştırayım da hata yapmayalım. patates oluruz yoksa giggle~~

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Bende de note 8 var ancak 1.5 haftadır kameraya bağlanmıyor mi flaş ile stock rom attım yine düzelmedi belki bu güncelleme gelirse duzelebilir diye umuyorum ama bu gelecek güncelleme ile de çözülmezse costum rom mu denemeliyim? Cihaz yurtdışı IMEI kayıtlı bootloader kilidi açık...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190

Hocam XiaoMiTool v2 ile sürüm düşürme oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam. evet az once derin bi arama yaptım bi kaç konu buldum. 6 7 aylık telefon. ben zaten yine orijinal rom a döneceğim. sadece versiyonu düşsün istiyorum. 10 son güncellemeye geçmeye çalışcam.. Deneyimleyip yazarım artık :) iyice araştırayım da hata yapmayalım. patates oluruz yoksa giggle~~
XiaoMiTool V2 ile stok romu BL kilidini açmadan değiştirebilirsiniz. Ancak garantiye gittiğinde Hindistan romu olduğunu görürlerse (ayarlardan özel olarak kontrol etmeleri lazım) garanti dışı kalır.

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Hocam XiaoMiTool v2 ile sürüm düşürme oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XiaoMiTool V2 ile stok romu BL kilidini açmadan değiştirebilirsiniz. Ancak garantiye gittiğinde Hindistan romu olduğunu görürlerse (ayarlardan özel olarak kontrol etmeleri lazım) garanti dışı kalır.
yok zaten ben hindistan rom a geçmiycem eu stok geçmeyi düşünüyorum. tabi oluyorsa akşam bakıcam eve geçince. sistem bize neyi verecek :)

Oyla:

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37
Agustos sonu gelcek diyolardi gelmedi 3-4 gun sonra agustos bitmis olucak haftaya veya bu hafta gelmesi lazim bence

Oyla:

Orhan.ynr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
Az sabredin. Çin kapalı betada şu an. MIUI 12 ile gelecek. 1-2 hafta içinde gelir İnşallah. :)

Defalarca soruldu bu soru. Lütfen konu açmadan önce arama kısmından arayalım. Yoksa çok bilgi kalabalığı oluyor.
10 eylül hala güncelleme gelmedi :)

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T