Yardım Redmi Note 8 Ahize Sesi

Gunes3500

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.8 KARARLI
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba redmi note 8 telefonumun ahize sesi karşı tarafın sesi görüşme esnasında çok az geliyor bu sesi artırmak için note 8 pro modelininde mühendislik menüsüne girmek için *#*#3646633#*#* kodu var ama note 8 modelinde bu kod bişey açmıyor.
Sistemin sesini nasıl artırabilirim, birde aynı şekilde redmi 7 modelininde ahize sesi çok az geliyor tozlanma kesinlikle değil daha önceki başka marka modellerde böyle can sıkıcı sorun yaşamadım. Defalarca karşı tarafa anlayamadım tekrar söyleyebilirmisin diyorum. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler..

yalnisdost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Bende RDN8 var pc olmadan direk telefon ile root atabilirmiyim? Nasıl? Ses sorununu bende yaşıyorum hoparlör ü açmak zorunda kaldığım bile oluyor o derece

Teşekkürler
telefonun ahize kismina toz girmis. ahize deliklerini acmak icin bir damla su damlatip ardından elektrikli supurge ile cektim. suan gayet guzel calisiyor.

Oyla:

Colombo2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 8
Konular
0
Cihaz test alanından ben de sadece receiver testi buldum ayar yapılmıyor. cihaza root yapilmasi lazım. Araştırma yaparken Cantara hocamın yöntemini denedim, calisti. Alintiliyorum kendisinin mesajini,:

Cihazınıza root yaptiktan sonra,

Es file Explorer programı sayesinde hocamızın dediği system/etc klasörüne erişebilirsiniz. Fakat burada yazan mixer-paths Forte dosyası her cihaz için farklı isimlendirilebilir. Benim cihazimdaki (ben de RN8 kullanıyorum) mixer path dosyasinin adı Forte değil Tasha. Bu değerlemeleri değiştirin.
yalnisdost hocam sizin sorunuz da bu şekilde idi isterseniz root yaptiktan sonra bu yöntem ile deneyin. Hocamızın anlatımını alintiladim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ayarları yaptık peki arkadaş en son izinleri rw r-r yapın yoksa cihaz açılmacak demiş o kısmı nasıl ayarlıyoruz

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam ayarları yaptık peki arkadaş en son izinleri rw r-r yapın yoksa cihaz açılmacak demiş o kısmı nasıl ayarlıyoruz
Sisteminizde root yetkisi olması gerekir onu yapmanız için.

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Hocam root attım işlemleride bir bir uyguladım sadece arkadaş demiş rw-r-r izinlerini yapmazsanız cihaz açılmaz demiş o konu hakkında bilgi amaçlı yazdım
TWRP recovery içindeki dosya yöneticisinde bahsi geçen dosyayı bulup üstüne basılı tutun, izinleri düzenle gibi bir seçenek çıkacaktır, o kısımda üç satır üç sütun olarak seçim kutuları gelir. Sizin yapmanız gereken ilk grup için okuma ve yazma, diğer gruplar için sadece okuma kutusunu işaretlemek. chmod 644 gibi bir tuş görürseniz (her recovery'de yok ama belki sizde vardır) o tuşa basabilirsiniz, aynı görevi görür.

Oyla:

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Aynı sorun bende de var yöntemlerin hepsini denedim hatta komple temiz flash yaptım hala ses az geliyor.

Oyla:

djali01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
discovery
Konular
2
Cihaz test alanından ben de sadece receiver testi buldum ayar yapılmıyor. cihaza root yapilmasi lazım. Araştırma yaparken Cantara hocamın yöntemini denedim, calisti. Alintiliyorum kendisinin mesajini,:

Cihazınıza root yaptiktan sonra,

Es file Explorer programı sayesinde hocamızın dediği system/etc klasörüne erişebilirsiniz. Fakat burada yazan mixer-paths Forte dosyası her cihaz için farklı isimlendirilebilir. Benim cihazimdaki (ben de RN8 kullanıyorum) mixer path dosyasinin adı Forte değil Tasha. Bu değerlemeleri değiştirin.
yalnisdost hocam sizin sorunuz da bu şekilde idi isterseniz root yaptiktan sonra bu yöntem ile deneyin. Hocamızın anlatımını alintiladim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynisi bendede var ses sorununun mixer den yukseltmistim cok iyi olmustu fakat sonra bi kac komuyu yanlislikla sildim tekrar rom root ama edit yaptiktan sonra kayit etmiyor simdi rw olarak baglamama ragmen hangi es versiyonu kullaniyosunuz yada hangi rom u?

Oyla:

yalnisdost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Ahize deliklerine toz girmesinden kaynakli ses kisilmasi mevcutmus. Sifir ama yurt dışı ürün oldugu için bazen bu tarz konular olabiliyormus. Tozu temizlemek icin dis fircasi ile islatip ahize deliklerine sürttüm. Ardindan elektrikli supurge ile cektim.

Normale döndü.

Oyla:

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Bende de öyleydi, rom değişince şimdi neredeyse dışarıdan duyuluyor ses

Oyla:

yalnisdost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Bende de öyleydi, rom değişince şimdi neredeyse dışarıdan duyuluyor ses
Redmi note 4 kullaniyordum eskiden. İlk aldigim xiami telefondu. Hala calisiyor tek sıkıntısı ekran kendiliginden biyerlere dokunuyor. Ona farkli rom yuklemistim. Gelistirici beta rom. Romdan kaynakli bir problem olabilecegini dusunuyorum. Duzelirse yine yazarim buradan.

Bazen romlarda sikintilar meydana gelebiliyor. Stabil olanlarda mi artik nedir sorunlar ortadan kalkiyor.

Romlari iyi arastirmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahize deliklerine toz girmesinden kaynakli ses kisilmasi mevcutmus. Sifir ama yurt dışı ürün oldugu için bazen bu tarz konular olabiliyormus. Tozu temizlemek icin dis fircasi ile islatip ahize deliklerine sürttüm. Ardindan elektrikli supurge ile cektim.

Normale döndü.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt