Çözüldü Redmi Note 8 Açılmıyor Sürekli Restart Atıyor

Moneycrisis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 8 cihazım masada dururken durduk yere kapandı ve sürekli restart atmaya başladı. Başlangıçta Redmi logosu çıkıyor daha sonra tekrar reset atılıyor sürekli döngü halinde kapanıp açılıyor, telefon açılmıyor.
Ne yapmam gerekiyor fastboot gibi birşey ile düzeltilebilir mi ? Yoksa servise mi göndermeliyim ?

Bu arada, telefonumun güncellemelerini yapmıyordum, belki de bunun bir etkisidir. Yardımlarınızı bekliyorum.

plt13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
redmi 3 pro
Konular
1
reset ile alakası yok son güncelleme sonrası google sunucu bağlanma sorunu ve bu hata çıkmaya başladı

bootloader kilidi açık olanlar ea yazılımını yükleyip denesinler
ea yazılımı nedir hocam? şu an aynı sorun bende de oluştu. bl açık, rootlu cihaz poco x3 nfc

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
ea yazılımı nedir hocam? şu an aynı sorun bende de oluştu. bl açık, rootlu cihaz poco x3 nfc
Linki burada hocam recovery varsa bunu yükleyin recovery ekranında cihaz içine atıp recovery yoksa poco X3 bölümünden stock rom indirip clean all seçeneği seçip cihazı fastboot moduna alıp kurulum yapın

Oyla:

saban19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şaban
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
6
Linki burada hocam recovery varsa bunu yükleyin recovery ekranında cihaz içine atıp recovery yoksa poco X3 bölümünden stock rom indirip clean all seçeneği seçip cihazı fastboot moduna alıp kurulum yapın
konu note 8 açılmış ne ara Poco 3 geçmiş ? farklı konularda soruları olanlar yeni konu açşalarda kafalar karışmasa.sizcede yanlışmıyım ??

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocalarım sabahtan beri başıma geliyor bu rom root işleri ile çok uğraşan biriyim çok korktum bişe oldu diye bu tuş takılma şeylerine hiç inanmazdım tuşu biraz oynattım düzelti telefon şaka gibi geliyor

Oyla:

sopikhant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Hocam aynı sorun şuan bende var sürekli restart atıyor recovery mode a alamıyorum ne yapacağım?

Oyla:

nasml09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nasml09
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
24
bu sorunu çokça yaşadım ve servise gönderdiğimde tuşlar ve anakartını değiştirmişlerdi telefonumun.

Oyla:
Üst Alt