Yardım Redmi Note 8 açılmıyor (Magisk)

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar dostlar telefonuma orangefox kurdum ve magiski install ettim fakat ardından önbelleği temizleyip sistemi yeniden başlattım. Telefon Redmi ekranına geliyor ardından Redmi Note 8 yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıyor. Ardından açıldığında ise main menü kısmı geliyor. Telefonu nasıl kurtarabilirim? Hard brick olmasından korkuyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Selamlar dostlar telefonuma orangefox kurdum ve magiski install ettim fakat ardından önbelleği temizleyip sistemi yeniden başlattım. Telefon Redmi ekranına geliyor ardından Redmi Note 8 yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıyor. Ardından açıldığında ise main menü kısmı geliyor. Telefonu nasıl kurtarabilirim? Hard brick olmasından korkuyorum
Cihaz hardbrick değil soft brick olmuş hocam yedek vars yedeğe geri dönün yoksa bu linkten magisk unistaller var bunu indir dahili depolamaya atıp twrpden bunu direk flashla magiski tamamen temizler ardından cihazınız açılır yüksek ihtimal ama sistem silindiyse açılmaz yeniden yazılım atmanız gerekir

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
OrangeFox bazı Note 8'lerde sorun çıkartıyor (benimkinde mesela). Bilgisayardan tek tuş TWRP yükleme aracıyla TWRP kurun, romu yeniden (sıfırlama yapmadan, sadece wipe cache ve dalvik yaparak) kurun. Cihazı açın. Açılınca tekrar TWRP'ye girip Magisk'i kurun.

Oyla:

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz hardbrick değil soft brick olmuş hocam yedek vars yedeğe geri dönün yoksa bu linkten magisk unistaller var bunu indir dahili depolamaya atıp twrpden bunu direk flashla magiski tamamen temizler ardından cihazınız açılır yüksek ihtimal ama sistem silindiyse açılmaz yeniden yazılım atmanız gerekir
hocam söylediğiniz işlemi yaptım fakat şuan Redmi Note 8 ekranında kaldı her hangi bir tepki yok

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam söylediğiniz işlemi yaptım fakat şuan Redmi Note 8 ekranında kaldı her hangi bir tepki yok
Hocam cihazı sıfırladınız ya o yüzden beklemek lazım o ekranda geç açılır en az 10 15 dakika bekleyin açılmazsa yeniden rom kuracaksınız

Oyla:

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Rehber - Redmi Note 8 - Magisk ile Root burdaki yöntem ile kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vazgeçtim o konudaki root sıkıntılıymıs kurmayın cihaz gene aynı olur en iyisi siz bu sevdadan vazgeçin

Oyla:
Üst Alt