Yardım Redmi Note 8 Açılırken Logoda Kalıyor

oguzyagmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese günaydın. Geçen cuma günü redmi note 8 bir telefon aldım. Eve geldiğimde güncelleme dosyası indirtti. Yüklemek için yeniden başlatın dedi ve hiç bilmediğim TWR gibi bir ekran açıldı. Güncellemeler otomatik yüklenmiyor sanırım. Dün gece telefonu şarja sabah uyandığımda yine bu ekrandaydı. Install diye bir seçenek vardı bastım ama yükleme yapmadı. Error:07 demişti galiba. Sonra telefonu kapat seçeneğine bastım araştırmadan yükleme yapmaya çalışmayayım dedim. Sonra telefon açılmadı. Yarım saattir Redmi Yazısı geliyor, ekran geriye kararıyor ve tekrar geliyor. Bunun çözümü nedir?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam eu rom öneririm yüklemeniz için

Bu konudan yardım alarak yükleyin. Yüklemeden önce önemli olan fotoğraflarınızı
ve diğer önemli dokümanları cihaz twrp modunda iken alın (Twrp açıldığında bilgisayarda cihaz görünür içindeki dosyalar ile birlikte. Gözükmez ise Mount kısmından mtp enabled yapın,)

Oyla:

oguzyagmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eu rom öneririm yüklemeniz için

Bu konudan yardım alarak yükleyin. Yüklemeden önce önemli olan fotoğraflarınızı
ve diğer önemli dokümanları cihaz twrp modunda iken alın (Twrp açıldığında bilgisayarda cihaz görünür içindeki dosyalar ile birlikte. Gözükmez ise Mount kısmından mtp enabled yapın,)

Hocam teşekkürler şuan deniyorum dosya iniyor ama anlamadığım bir şey var. Bundan sonra indirilen güncellemeleri nasıl yükleyeceğim? Burada TWRP harici sadece tek dosya görülüyor videoda format yüzünden sanırım. Daha önce install bastığım zaman inanılmaz fazla dosya vardı.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam teşekkürler şuan deniyorum dosya iniyor ama anlamadığım bir şey var. Bundan sonra indirilen güncellemeleri nasıl yükleyeceğim? Burada TWRP harici sadece tek dosya görülüyor videoda format yüzünden sanırım. Daha önce install bastığım zaman inanılmaz fazla dosya vardı.
Hocam twrp üzerinden silme işlemi yaptıktan sonra sizde de hiçbir dosya kalmayacaktır.

Oyla:

oguzyagmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam twrp üzerinden silme işlemi yaptıktan sonra sizde de hiçbir dosya kalmayacaktır.

evet wipe yaptıktan sonra hiçbir dosya kalmadı. Bundan sonraki güncellemeleri yüklemek için install kısmından hangi dizini seçmem gerekli onu sordum çünkü yeniyim bu telefon markasında.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
evet wipe yaptıktan sonra hiçbir dosya kalmadı. Bundan sonraki güncellemeleri yüklemek için install kısmından hangi dizini seçmem gerekli onu sordum çünkü yeniyim bu telefon markasında.
Hocam bundan sonra güncellemeyi eskisi gibi indirmeye devam edecek. Wipe işlemi yapmadan (MIUI 12 gelir ise her şeyi silmenizi tavsiye ederim) direk ınstall bölümünden downloaded_rom klasöründeki dosyayı yükleyin daha sonra telefonu yeniden başlatın

Oyla:

oguzyagmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam bundan sonra güncellemeyi eskisi gibi indirmeye devam edecek. Wipe işlemi yapmadan (MIUI 12 gelir ise her şeyi silmenizi tavsiye ederim) direk ınstall bölümünden downloaded_rom klasöründeki dosyayı yükleyin daha sonra telefonu yeniden başlatın

çok sağolun emeğinize sağlık telefon açıldı şuan.

Oyla:
Üst Alt