Yardım Redmi Note 8 64 Sim Rehberine Kayıt Yapmıyor

ahmetkirmizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
REDMİ NOTE 8 64
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6 Kararlı 11.0.6.0(PCOMIXM)
Telefon Modeli
rendmi note 8 64gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
REDMİ NOTE 8 64 telefonumda bir kayıt yaparken sim kartına veya telefonun kendi hafızasına kayıt yapılamıyor. Sadece Gmail ve Mi hesabına kayıt yapılıyor. Ayrıca sildiğim bir numarayı tekrar tekrar rehbere yeniden ekliyor. Ben siliyorum bir bakıyorum yeniden eklemiş. Sim rehberine kesinlikle erişim yok ne siliyor ne ekliyor sim rehberini görmüyor bile. örnek veriyorum bir numarayı sime kaydedeceksin kayıt yapmıyor ee bu telefondaki numarayı sime kayıt yapıp başka bir telefondan arama yapacaksın yapmazsın. Android telefondan tuşlu telefona geçersen tüm numaralarını kaybedersin. Ayrıca başka bir şey söylemek istiyorum bu 4 kamera için bence düzmece bu 4 kamera neden derseniz. 2 kamerayı kapattım önünü kamera hiç etkilenmedi. tamam 2 kamera önü kapanınca görüntü gelmiyor ama diğer ikisi bence gösteriş ve içi boş

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 12
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 12

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
ahmetkirmizi

Ben de eskiden Mi Mix 2 vardı onda da yoktu,
Sonradan Redmi Note 8 aldım onda var.
İlk zamanlar hiç hoşuma gitmedi, aradan 10-15 günü geçince alıştım.

Bazı romlarda sizin istediğiniz sistem olabilir, ancak bu konuda kendi yağınız ile kavrulabilecek derecede teknik bilgiye sahip değilseniz girmeyin derim.

En önerebileceğim şey de, bunun sistematiğini öğrenerek kullanmaya devam etmeniz.

Diğer yandan da bu konuda çare olabilecek uygulamalar olduğunu duydum, bulursam size kısa yolunu yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ahmetkirmizi

Aşağıdaki yerleri okumanızı öneriyorum, bazı yorumların size faydası olabilir.

Yardım - Sinir bozucu rehber problemi

Yardım - Xiaomi Redmi Note 8 Rehber Sorunu

Soru - Rehber de görüntülenecek kişiler yoktur.

Son düzenleme:
Oyla:

ahmetkirmizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
REDMİ NOTE 8 64
Konular
1
Hindistan romunu kurun hocam bende şu an kurulu miui kendi uygulamaları var sorununuz çözülür
Bu forumda yanlış anlamayın ama neyse yazmayım ya arkadaş sıfır garantili telefona neden böyle bir şey yapayım. Garanti dışı kalsın diyemi güncelleme gelmesin diyemi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu forumda yanlış anlamayın ama neyse yazmayım ya arkadaş sıfır garantili telefona neden böyle bir şey yapayım. Garanti dışı kalsın diyemi güncelleme gelmesin diyemi
Güncelleme gelmiyeceğini kim söyledi size? Ben size yardımcı olmak istedim siz bilirsiniz benim için fark eden bişey yok hocam.

Oyla:
Üst Alt