Soru Redmi Note 7

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
Sa herkese. Öncelikle bütçem 1500-2000 ₺ arası. Xioami Redmi note 7 düşünüyorum ama hayalet ekran diye bi sıkıntı oluyormuş. Kararsız kaldım. facepalm~~Aklımda Redmi Note 6 Proda var. Yada yurt dışı emei atılmış global almak mı mantıklı sıkıntı yaşarmıyım. Bu arada iphone 5 s den dönecem bu markaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
clap~~clap~~ Sorunsuz çıkmasına gerçekten çok seviniyorum. İnş benim aldığımdada sıkıntı çıkmaz. Bu arada pugb felan oynuyomusun ? Oynuyorsan ne kadar uzun süre çıkmadan oynuyorsun

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Dostum atalarin bir lafi var.Sakınan goze cop batar dye...

Elektronik cidden sans isi.Bu cihazin satis sirkulasyonu cok yuksek.En basiti malum alisveris sitlerinde tek bir satici 3000 ksur bu modelden satmis.Bu sadece 1 satici.Turkiyede ve dunyada cok satan bir model.

Bugun bile Wolswagen Firmasi urettigi araclarda bi takim skntilar ckiyor.Bu her firmada olan seyler Yukaridada bahsettigim gbi o kadar satis yapilan cihazlarda bikac sorunlu ekran illaki olacak ha bu sze deng gelirmi İnşallah gelmez.Ama bana sorarsan 2 aydir konu acan bi suru insan var ama sorunu yasayan sadece 2-3 ksi gordum.O yuzden takilma derim.Tianma imis boe ymis Apple da bile ghost screen ckabiliyor.Millet bi ogrenmis Tianma tianma yahu benimkide tianma ha ckabilirde bende ama suan bsey yok.O yuzden sen al bu cihazi keyfine bak.Zaten garantisi var.Olaki sorun ckti.Ki bence cok dusuk bi ihtimal yollarsin taze takarlar.

Oyla:

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
Benim ki tianma 5 ay oldu sıkıntı yok eu rom kullanıyorum kontras standartta sıkıntı yok
İnş benimde şans yüzüme güler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum atalarin bir lafi var.Sakınan goze cop batar dye...

Elektronik cidden sans isi.Bu cihazin satis sirkulasyonu cok yuksek.En basiti malum alisveris sitlerinde tek bir satici 3000 ksur bu modelden satmis.Bu sadece 1 satici.Turkiyede ve dunyada cok satan bir model.

Bugun bile Wolswagen Firmasi urettigi araclarda bi takim skntilar ckiyor.Bu her firmada olan seyler Yukaridada bahsettigim gbi o kadar satis yapilan cihazlarda bikac sorunlu ekran illaki olacak ha bu sze deng gelirmi İnşallah gelmez.Ama bana sorarsan 2 aydir konu acan bi suru insan var ama sorunu yasayan sadece 2-3 ksi gordum.O yuzden takilma derim.Tianma imis boe ymis Apple da bile ghost screen ckabiliyor.Millet bi ogrenmis Tianma tianma yahu benimkide tianma ha ckabilirde bende ama suan bsey yok.O yuzden sen al bu cihazi keyfine bak.Zaten garantisi var.Olaki sorun ckti.Ki bence cok dusuk bi ihtimal yollarsin taze takarlar.
Çok doğru dedin ben biraz böle inceleyen biriyim çoğu şeyi o yüzden kafama takıyorum ama dediğin gibi takmamak gerekiyor. clap~~

Oyla:

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
Nasıl performans. Çok ısınma yapıyormu ?
Isınma her telefonda olur takilma oluyormu evet yani saatlerce oynayınca biraz kasıyor bazen kapatıp yeniden açınca geçiyor

clap~~clap~~ Sorunsuz çıkmasına gerçekten çok seviniyorum. İnş benim aldığımdada sıkıntı çıkmaz. Bu arada pugb felan oynuyomusun ? Oynuyorsan ne kadar uzun süre çıkmadan oynuyorsun
Şöyle diyim şarjım biten kadar :D bazen

Isınma her telefonda olur takilma oluyormu evet yani saatlerce oynayınca biraz kasıyor bazen kapatıp yeniden açınca geçiyor

Şöyle diyim şarjım biten kadar :D bazen
En düşük ekran süresi de 5 saat aldım en yüksek 10 genelde stabil 7 8 s

Oyla:
Üst Alt