Sohbet Redmi Note 7

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
note 7 iyi gibi ,ben se kullanıyorum köşeli tarzı bence çok iyi,note 7 yeni cihaz cebedici yönü çok.bence note 7 inceleme videolarını bekle

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
telefon fiyatları normal çünkü kayıt zaten 600 lirayı geçgin,cihaz fiyatı 1600e geliyor buda çok iyi hem kulaklık hemde typc var
Cihazın 3-32 liği 808 tl hocam kayıt vs olsun 700 mesela fiyatının max 1500 olması gerek

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
çok pahalı değmez arkadaşlar, resmi ithalatçı girişini beklemek en mantıklısı... mi 8 lite da 1900 den hepsi'ye giriş yaptı 1675 TL ye satılıyor şuan..nereden baksanız 250-300 TL ucuzlar fiyatı

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Global versiyon çıkınca aliexpressten getirilir bence. Bide imei repair miss

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
telefon fiyatları normal çünkü kayıt zaten 600 lirayı geçgin,cihaz fiyatı 1600e geliyor buda çok iyi hem kulaklık hemde typc var
Cihaz kurumsal olarak ithal edildiğinde kayıt 600TL değil. Kayıta neredeyse hiç para vermiyor kurumsal şirketler. Bireysel kayıt masrafı 600TL'yi geçti. Kurumsal şirketler sadece cihazın vergilerini ekler. Sonrasında ithalatçıdan satıcıya kadar kâr payı eklemekten başka bir ekleme yapılmaz.

bende kayıtlı 1600tl'ye buldum, sizce mi 8 se mi yoksa redmi 7 mi alayım?

valla bugün gidip alıcam en sonunda ikisinden birisini

mi 8 se 1650tl'ye buldum
Bence siz o bulduğunuz yerlerden cihaz almayın. Sonra sorun çıktığında gelip burada Samsung, Apple gibi şirketlerin fanboyluğunu yapacaksınız. Piyasa değeri 2500-3000TL olan bir cihazı 1650TL'ye almanız mantıklı mı sizce?

Global versiyon çıkınca aliexpressten getirilir bence. Bide imei repair miss
Yeni cihazlarda IMEI tamiri biraz zor olur bilginiz olsun yani. :D Hata yaparsanız cihazı 4-5 ay kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Aynı cihazdan yedek bulmak zor. O yüzden yedek almayı unutmayın. :D

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Cihazın 3-32 liği 808 tl hocam kayıt vs olsun 700 mesela fiyatının max 1500 olması gerek
Ona kalırsa çoğu telefon ucuz olması gerek ama olmuyo işte, biz alabileceğimiz gerçek fiyat tahminine göre ve eşdeğer cihaz fiyatına özelliklerine göre değerlendirmeliyiz.

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Redmi note 6 da cıktığında 216 dolardı, şimdi 1300 TL civarında alınabiliyor. Redmi note 7 nin çıkış fiyatı ondan daha ucuz, beklemekte fayda var, zamanla düşecektir fiyatı

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhaba Redmi Note 7 turan gsme gelmiş 4-64 lük olanı 2100 tl 6-64 lük 2250 tl şahsen benim beklediğim fiyatın bayağı üstünde arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?
Telefonun yurt dışındaki satış fiyatını öğrenince, bu fiyatlar insanın içine sinmiyor maalesef. Ayrıca; ürün açıklamasına "bize mesaj veya Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz" diye yazan bahsi geçen işyerine iki yolla da iletişime geçmek istememe rağmen dönüş yapmadılar... Piyasanın yarı fiyatına telefon satsalar oradan almam, böyle de prensipliyimdir... drunk~~haha--

Yeni çıkan, diğer modeller gibi beklemekte fayda var, eğer döviz yakın zamandaki seçimden sonra kanatlanmazsa, 4-64 modelini 1500 liradan satılacağını tahmin ediyorum... Şu anda; nasıl olsa "yeni gelinin atladığı" gibi her yeni telefona atlayan bir kesim varken, voleyi sağlam vuralım diyen fırsatçıların günü... Amaçlarına, niyetlerine hizmet etmeyin derim.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Telefonun yurt dışındaki satış fiyatını öğrenince, bu fiyatlar insanın içine sinmiyor maalesef. Ayrıca; ürün açıklamasına "bize mesaj veya Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz" diye yazan bahsi geçen işyerine iki yolla da iletişime geçmek istememe rağmen dönüş yapmadılar... Piyasanın yarı fiyatına telefon satsalar oradan almam, böyle de prensipliyimdir... drunk~~haha--

Yeni çıkan, diğer modeller gibi beklemekte fayda var, eğer döviz yakın zamandaki seçimden sonra kanatlanmazsa, 4-64 modelini 1500 liradan satılacağını tahmin ediyorum... Şu anda; nasıl olsa "yeni gelinin atladığı" gibi her yeni telefona atlayan bir kesim varken, voleyi sağlam vuralım diyen fırsatçıların günü... Amaçlarına, niyetlerine hizmet etmeyin derim.
Tabi ki haklısınız benim telefon bozulduğu için beklemeyeceğim hocam mi a2 lite alacağım 2 haftaya inşallah. Bu arada konuyla pek alakası yokta a2 lite ithalatçı gstantili nereden önerirsiniz bl kilidi kapalı olacak kendinden global versiyon olacak şekilde, yukko diye bir sitede var ucuz geldi ama bilemedim bir bilginiz var mı?

Üst Alt