MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
9 saat 12 dakika ekran süresi full kullanıma forumdan bir an olsun çıkmadım GPS açık bir sürü modül yükledim sildim magisk kurdum unistall ettim en az 15 kere yeniden başlattım cihazı kısacası
eu beta candır gerisi heyecan 8=)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu da benim ros ile aldığım pil sonucu. 1 saat wp'den görüntülü konuşma yaptığımı ve de Türkiye maçının ilk yarısını mobil bağlantı ile izlediğimi belirtmek isterim..

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
bu da benim ros ile aldığım pil sonucu. 1 saat wp'den görüntülü konuşma yaptığımı ve de Türkiye maçının ilk yarısını mobil bağlantı ile izlediğimi belirtmek isterim..

Hocam illaki romlar arasında artılar eksiler olacaktır
Bu kişiden kişiye telefonun eski yeni olma durumuna göre değişir
Bırakın kişiyi ekranda kullandığınız parlaklık durumundan tutun da bulunduğunuz konuma yaşadığınız şehrin sıcaklık şartlarına mobil veri/wifi durumuna telefonunuzda yüklü olan uygulamalara depolama alanının doluluk oranına göre çok farklı değerler alabilirsiniz
Romunuzdan memnunsanız keyifli şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz
Sonuçta ros'u siz çıkarmadınız eu da dedemin mirası değil :)
Bu tür kıyaslamalar romlar arasındaki matematiksel kıyaslama olamaz
Öncelikle şartlar eşit olmalı ki imkansız :(
Ama şunu tecrübe edindim birinin aops rom takıntısı yoksa miui tabanlı romlar arasında dönüp dolaşıp eu ya dönüyor buna redmi note 2 den beri xiaomi kullanan biri olarak kendimi örnek verebilirim
İyi forumlar dilerim

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51

12 saat ROS da ekran süresi alıp eu beta forumunda gezmeniz ilginç haha--

muhtemelen yeni bir rom arayışındasınız haha--
ben 12 saat ekran süresi alsam foruma adım atmam rock~~

neyse hocam bu konudaki düşüncemi daha önce paylaşmıştım linke tıklayıp ilk yoruma bakabilirsiniz

Son düzenleme:

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
12 saat ROS da ekran süresi alıp eu beta forumunda gezmeniz ilginç haha--

muhtemelen yeni bir rom arayışındasınız haha--
ben 12 saat ekran süresi alsam foruma adım atmam rock~~

neyse hocam bu konudaki düşüncemi daha önce paylaşmıştım linke tıklayıp ilk yoruma bakabilirsiniz
bütün forumları okumayı severim, ros benim babamın romu değil keza eu da öyle. eu'yu ben de severim ama ros'a geçtiğimden beri ki daha önce mi5 vardı bende gayet memnunum. burda paylasmamin sebebi eu candır gerisi heyecandır diyen sizlere bilgi vermek hepsi bu. tabi ki kullanıcıdan kullanıcıya değişecektir, dostum inan bana hiç bi pil tasarruf modu kullanmıyorum veya ekranin parlaklığı %0 falan değil, eşleştirme bile kapalı değil. baya baya bildiğin her şey açık ve normal kullanım sağlıyorum ve bu değerleri alıyorum sizlere de bilgi amaçlı bırakıyorum, deneyip denememek size kalmış. eu da iyidir zaten :)

Hocam illaki romlar arasında artılar eksiler olacaktır
Bu kişiden kişiye telefonun eski yeni olma durumuna göre değişir
Bırakın kişiyi ekranda kullandığınız parlaklık durumundan tutun da bulunduğunuz konuma yaşadığınız şehrin sıcaklık şartlarına mobil veri/wifi durumuna telefonunuzda yüklü olan uygulamalara depolama alanının doluluk oranına göre çok farklı değerler alabilirsiniz
Romunuzdan memnunsanız keyifli şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz
Sonuçta ros'u siz çıkarmadınız eu da dedemin mirası değil :)
Bu tür kıyaslamalar romlar arasındaki matematiksel kıyaslama olamaz
Öncelikle şartlar eşit olmalı ki imkansız :(
Ama şunu tecrübe edindim birinin aops rom takıntısı yoksa miui tabanlı romlar arasında dönüp dolaşıp eu ya dönüyor buna redmi note 2 den beri xiaomi kullanan biri olarak kendimi örnek verebilirim
İyi forumlar dilerim
dostum sen de cahile anlatır gibi anlatmışsın, ama ben zaten android ile htc hd2 telefona sahipken winmobile'dan geçiş yaparak tanışmış bir insanım. baya içli dışlıyim bu işlerle, xiaomi ve eu betayla ise mi5 ile tanıştım. ros romu keşfedene kadar ben de miui rom olarak sadece eu betayi sevmiştim ama artık ros 'dan pil performansi olarak daha memnunum bunun sebebi eu betanin xiaomi ile anlaşmalı olduğu için içinde hala casus yazılımlar barındırmasidir ve arka planda gereksiz yere çalışıp bilgi topladığı için bataryaya etki etmektedir. neyse kimse babamın oğlu değil kendi kullanımima göre testi benden ros rom geçiyor ve burda da paylaşıyorum geçmek veya denemek isteyen olabilir diye. kalın sağlıcakla..

onurmabeynci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9t - note 7
Meslek
Hekim
Konular
5
Xiaomi eu 9.11.14 te parmak izi calismiyor

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
lordmad

eu betanin xiaomi ile anlaşmalı olduğu için içinde hala casus yazılımlar barındırmasidir ve arka planda gereksiz yere çalışıp bilgi topladığı için bataryaya etki etmektedir.
Yukarıdaki mesajınız hayli ilgimi çekti. Başta Miuitürkiye, xda, 4PDA ve üyesi olduğum bütün telegram grupları da dahil olmak üzere yerli ve yabancı menşeli hiç bir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.
Bir eu beta kullanıcısı olarak sormak isterim. Bu iddianız muhabbet olsun diye söylenmiş bir ifade mi yoksa kesin bir bilgiye mi dayanıyor? Eğer öyle ise kaynak gösterebilir misiniz?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Son düzenleme:

onurmabeynci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9t - note 7
Meslek
Hekim
Konular
5
CHANGELOG 9.11.14

Phone

Fix - Fix the problem that the hanging time is inconsistent with the call duration refresh

Lock screen, status bar, notification bar
Fix - Fix the problem that the color of the status bar icon in the dark mode is inconsistent
Fix - Fix lock screen live wallpaper is stretched
Fix - Fixed long press power button to launch Google assistant

Camera
New - New recording mode VLOG function automatic mirroring one-click shooting
Fix - Fixed Mi9Pro 5G camera FC

Network assistant
Fix - Fix the problem that the whitelist number is incorrect when the roaming whitelist is closed and the Xiaomi cloud service is closed.

Game acceleration
Fix - Fix the problem that the first use of the game screen is not responding

Other
Optimization - Optimize screen capture animation
Fix - Fix the problem of overlapping screens at the bottom of long screens
Fix - Fixed Android Auto freezing

Konu başlığı düzenlendi, link eklendi, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bu guncellemede parmak izi calismiyor bende

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
lordmad

Yukarıdaki mesajınız hayli ilgimi çekti. Başta Miuitürkiye, xda, 4PDA ve üyesi olduğum bütün telegram grupları da dahil olmak üzere yerli ve yabancı menşeli hiç bir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.
Bir eu beta kullanıcısı olarak sormak isterim. Bu iddianız muhabbet olsun diye söylenmiş bir ifade mi yoksa kesin bir bilgiye mi dayanıyor? Eğer öyle ise kaynak gösterebilir misiniz?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
bunun özellikle konuşulduğu yerler ve bilgisinin verildiği telegram olsun direkt forum olsun, reddit olsun her yerde var. karşılaşmamış olmana şaşırdım. hadi hepsini geçtim karşılaşmamış olsan bile mantık yürütebilirsin dostum şöyle ki ; mi servisleri ve xiaomi hizmet çerçevesi başlı başına şarj yiyen casus yazılımlardir, casus derken zararlı yazılım değil elbet ama bilgi toplayıp bunu serverlarina yolluyorlar bu da haliyle bataryaya etki ediyor. eu kullananlar'in pil istatistiklerinde mi servisleri ve xiaomi hizmet çerçevesi var mı yok mu ona bakın derim :)

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51

• bunun özellikle konuşulduğu yerler ve bilgisinin verildiği telegram olsun direkt forum olsun, reddit olsun her yerde var. karşılaşmamış olmana şaşırdım. hadi hepsini geçtim karşılaşmamış olsan bile mantık yürütebilirsin dostum şöyle ki ; mi servisleri ve xiaomi hizmet çerçevesi başlı başına şarj yiyen casus yazılımlardir, casus derken zararlı yazılım değil elbet ama bilgi toplayıp bunu serverlarina yolluyorlar bu da haliyle bataryaya etki ediyor. eu kullananlar'in pil istatistiklerinde mi servisleri ve xiaomi hizmet çerçevesi var mı yok mu ona bakın derim :)
    Telegramda konuşulduysa doğrudur güzel kaynak :D hocam şaka gibisiniz.. Biz o servisleri kapatıyoruz zaten gizlilik açısından giggle~~ gören de ROS'u siz yaptınız sanacak biz eu ile mutluyuz size de ROS ile mutluluklar highfive~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt