Hocam sen yüklemeyi bilemedin yoksa masik en iyisiMasik X e geçtim sürekli durduruldu hatası alıyorum en iyisi ben eu roma geri döneyim...
ros deneyin bir de. bence eu'dan da masik'den de iyi bir rom. ben ros 9.10.31 miui 11.1 sürümündeyim ve dünkü pil performansı fotodaki gibidir. Gs maçının ilk yarısını mobil bağlantı ve Bluetooth kulaklıkla izledim + wp'den görüntülü konuşma yaptığım hali ile senkronizasyon açık, her hangibir pil tasarruf modu açık değil, sadece karanlık tema seçili..Her romu deneyip, en iyisine geri dönmek lazım
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise damarlarda (cihaz'da) akan Kan'dır
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam ROS'u bilmiyorum da 1 haftadır eu rom kullanıyorum son sürüm (9.11.7) aldığım ekran süresi 8 bucuk saate yakın hemde bu süre en yoğun kullandığım kandil gününde tüm gün arama, WhatsApp, mesaj, sosyal medya ve forumda olmama rağmen bilgi sahibi olmanız için paylaşıyorum.. Dün masik yükledim sonra gece tekrar eu rom'a döndüm ve uzun bir sürede burda kalacağıma emin olabilirsin masik de güzel akıcı fakat bana göre eksikleri var rom'un..(yüklerken gmail yedekten geri yükleme yapmıyor 8.2 sürümde ve rom da hersey Türkçe değil arada ingilizce de var) tabiki bu romlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir sonuçda güzellik göreceli bir kavramdır.. en iyisi kendiniz denemeli ve gözlemlemelisiniz umarım verdiğim bilgiler size bir nebze de olsa yardımcı olmuştur iyi forumlar..adamsın valla şöyle şarj sürelerini ekleyip gösterenlere canım feda ilk rom atışım olucak bu cihaza eu masik ros arada dönüp durdum arayüz aynı hepsinin büyük ihtimal ama insan korkuyo tekrar uğrasmak istemiyo
kaçırdığın bir ayrıntı var. senin 8 saatte %6 pilin kalmış. benim 8 saatte %35 pilim.Hocam ROS'u bilmiyorum da 1 haftadır eu rom kullanıyorum son sürüm (9.11.7) aldığım ekran süresi 8 bucuk saate yakın hemde bu süre en yoğun kullandığım kandil gününde tüm gün arama, WhatsApp, mesaj, sosyal medya ve forumda olmama rağmen bilgi sahibi olmanız için paylaşıyorum.. Dün masik yükledim sonra gece tekrar eu rom'a döndüm ve uzun bir sürede burda kalacağıma emin olabilirsin masik de güzel akıcı fakat bana göre eksikleri var rom'un..(yüklerken gmail yedekten geri yükleme yapmıyor 8.2 sürümde ve rom da hersey Türkçe değil arada ingilizce de var) tabiki bu romlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir sonuçda güzellik göreceli bir kavramdır.. en iyisi kendiniz denemeli ve gözlemlemelisiniz umarım verdiğim bilgiler size bir nebze de olsa yardımcı olmuştur iyi forumlar..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben ROS ile kıyaslamadım.. kendim kullandığım ve denediğim romlar hakkında bilgilendirme yaptım..kaçırdığın bir ayrıntı var. senin 8 saatte %6 pilin kalmış. benim 8 saatte %35 pilim.
evet o zaman kıyası ben yapmış oldumHocam ben ROS ile kıyaslamadım.. kendim kullandığım ve denediğim romlar hakkında bilgilendirme yaptım..
Sayın cohci52 hocam da bir sürü rom deniyor ama sonunda tekrar EU Beta ya dönüyor, ben zaten EU Beta cıyım...Hocam ROS'u bilmiyorum da 1 haftadır eu rom kullanıyorum son sürüm (9.11.7) aldığım ekran süresi 8 bucuk saate yakın hemde bu süre en yoğun kullandığım kandil gününde tüm gün arama, WhatsApp, mesaj, sosyal medya ve forumda olmama rağmen bilgi sahibi olmanız için paylaşıyorum.. Dün masik yükledim sonra gece tekrar eu rom'a döndüm ve uzun bir sürede burda kalacağıma emin olabilirsin masik de güzel akıcı fakat bana göre eksikleri var rom'un..(yüklerken gmail yedekten geri yükleme yapmıyor 8.2 sürümde ve rom da hersey Türkçe değil arada ingilizce de var) tabiki bu romlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir sonuçda güzellik göreceli bir kavramdır.. en iyisi kendiniz denemeli ve gözlemlemelisiniz umarım verdiğim bilgiler size bir nebze de olsa yardımcı olmuştur iyi forumlar..