- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 13
11.0.8.0PFGEUXM sürümünden V12.0.3.0.QFGEUXM sürümüne geçiş yapim mi? Batarya konusunda hala sorun yaratıyor mu bu miui 12?
Hocam aynı sorun bendede mevcut kamera donuyo ama dosyayı flashladim erorr verdi başka bir çözümü mevcut mu acabaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirandroid10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirandroid11
Hocam ben fix bile yüklemedim kamera da çalışıyor herşey aktif bir sorunla karşılaşmadım. Kernel için paylaşılan V2 fix var belki onunla alakalıdır onu da ekleyeyim bir deneyin isterseniz. Cihazım note 7 orijinal kernel den geçiş yaparken wifi ve kamera için flashlanan fix ekte paylaştığım.Hocam aynı sorun bendede mevcut kamera donuyo ama dosyayı flashladim erorr verdi başka bir çözümü mevcut mu acaba
Bekliyoruz hocam.Hocam ben fix bile yüklemedim kamera da çalışıyor herşey aktif bir sorunla karşılaşmadım. Kernel için paylaşılan V2 fix var belki onunla alakalıdır onu da ekleyeyim bir deneyin isterseniz. Cihazım note 7 orijinal kernel den geçiş yaparken wifi ve kamera için flashlanan fix ekte paylaştığım.
Hiç geçme bence hocam, değmez eğer sisteminden memnunsanburalar çok sessizleşmiş
illaki kullanan arkadaşlar mevcuttur diyerek sorumu sorayım
son stabil ile son betayı kullanan oldu mu arkadaşlar?
son sürüm stabildeyim geçmeye değerse son sürüm betaya geçip artık güncelleme işlemine son vereyim istiyorum
teşekkürlerr