- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Mİ MAX
- Konular
- 12
Note 7 pro için de böyle bir çalışma var mıdır hocam
Note 7 için özel bir çalışma değil hepsi için mevcut.
Note 7 pro için de böyle bir çalışma var mıdır hocam
Konudaki adımları uygulayarak yükleme yapabilirsiniz hocam.Linki bırakıyorum.Note 7 pro için de böyle bir çalışma var mıdır hocam
Teşekkürler hocam, sağolun.Hayırlı olsun.Geçmek isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden geçebilirler harika bi sürüm olmuş. Ayrıca bi yerde okuduğum bilgiye göre Xiaomi çin betasında uzunca bir süre optimizasyon ve hata düzeltmesi için güncelleme yayınlayacak. Yani uzun bir süre bunun üstüne yeni bir özellik gelmeyecekmiş. Yıllardır beklediğimiz güncellemeyi bu sefer anladılar galiba ben çok beğendim bu halini bile. Konu sahibi değerli hocamızın da eline koluna sağlık.
mıuı11 androıd 10 gercekten cok begendim arayüz cok iyi resmen yag gibi akıyor buna gecersem tekrar geri dönmek zorunda kalır mıyım tesekkürlerGeçmek isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden geçebilirler harika bi sürüm olmuş. Ayrıca bi yerde okuduğum bilgiye göre Xiaomi çin betasında uzunca bir süre optimizasyon ve hata düzeltmesi için güncelleme yayınlayacak. Yani uzun bir süre bunun üstüne yeni bir özellik gelmeyecekmiş. Yıllardır beklediğimiz güncellemeyi bu sefer anladılar galiba ben çok beğendim bu halini bile. Konu sahibi değerli hocamızın da eline koluna sağlık.
Teşekkürler hocam.Kesinlikle daha iyi olacaktır eminim.konu sahibinin eline sağlık. Romu denedim çok hoş olmuş gelecek güncellemelerle akıcılığın geçişlerin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bunda henüz ilk beta olmasından kaynaklı arayüz kasmaları var. Şuanlık geçmeyin derim sorun olacaksa sizin içinmıuı11 androıd 10 gercekten cok begendim arayüz cok iyi resmen yag gibi akıyor buna gecersem tekrar geri dönmek zorunda kalır mıyım tesekkürler