- Adım
- Halit
- Cihazım
- Redmi note7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Eu beta 2.3.26 sürümünde oto uzerinden geldi güncelleme, guncelleme yapip 4 wipe yapsam yeterlimidir
Beta kurduğunuzda beta,kararlı kurduğunuzda kararlı güncelleme gelir.Beta dan kararlıya geçecekseniz sizin kurmanız gerekiyor.Bu romu kursak, ilerde resmi olarak stabil eu sürüm çıkınca direk alır mı? Yoksa yine bizim mi kurmamız lazım?
Bilgisayarım yok başka bir yolu var mı bilgisayarsızHocam aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Bakacağım ya zaten az kaldı güncellemeler de geliyormuş 1 2 aya yapmayadabilirimReis hiç bilmiyorsan bence elleme yada bilen bi arkadaşın varsa sor araştır kendin yaparsan tel brick olma ihtimali yüksek
20.4.27 sürümünde bu hata mevcut,yeni güncelleme ile düzeldi lakin rn7 ye güncelleme gelmedi bu hafta.Eu.rom android 10 yükledim 4 wipe format data vs temiz kurulum yaptım herşey güzeldi ama kişiler listem simkart ve telefona kayıtlı değil. Gmail hesabıma kayıtlı ve görünmüyor ve kaydetmiyor.Problem nedir?