Twrp girdi ama şifre istiyor ama telefonda istemedi bunrAcil yardım lazım yola cikicam ses gitti yükleyemiyorum geride twrpde açılmıyor bilgisayarımda yok acil yardim
Hafıza kartına Orange Fox Recovery indir Twrp yi aç şifre ekranında çıkış de install e tıkla sol alttan sdcard seç içinden Orange Fox Recovery flaşla şifre sorunu çözülecek bir daha istemez...Acil yardım lazım yola cikicam ses gitti yükleyemiyorum geride twrpde açılmıyor bilgisayarımda yok acil yardim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp girdi ama şifre istiyor ama telefonda istemedi bunr
Bilgisayar olmadan olmazAcil yardım lazım yola cikicam ses gitti yükleyemiyorum geride twrpde açılmıyor bilgisayarımda yok acil yardim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp girdi ama şifre istiyor ama telefonda istemedi bunr
Hafıza kartım yok bu yüzden gözükmüyor orange foxu flashlayamiyorum rootta yokBilgisayar olmadan olmaz
1. Kurulumu bitirin telefonu yeniden twrp modunda başlatın linkteki twrp yi kurulu twrp üzerinden flashlayın (KESİNLİKLE FORMAT DATA YAPMADAN) Recovery - Redmi Note 7 OrangeFox Stable R 10.0_2 [ 20.09.2019 ] (nottable ve beta farketmez)
Ardınfan saund fix yükleyinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonu yeniden başlatın 0 mb ve şifreleme sorununuz çölülecektir.
Hafıza kartı olmadan olmadan olmaz malesef geçmiş olsun..Hafıza kartım yok bu yüzden gözükmüyor orange foxu flashlayamiyorum rootta yok
Format data yapsam uygulamalar silinm den 0 MB sorunu duzelirmiHafıza kartı olmadan olmadan olmaz malesef geçmiş olsun..
0 mb sorunu hafıza kartı olacak yada usb flash(
Geçici olarak düzelir tekrar twrp ye girdiğinizde şifreleyecettir.Format data yapsam uygulamalar silinm den 0 MB sorunu duzelirmi