Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom
Bilgisayar olmadan olmaz
1. Kurulumu bitirin telefonu yeniden twrp modunda başlatın linkteki twrp yi kurulu twrp üzerinden flashlayın (KESİNLİKLE FORMAT DATA YAPMADAN) Recovery - Redmi Note 7 OrangeFox Stable R 10.0_2 [ 20.09.2019 ] (nottable ve beta farketmez)
Ardınfan saund fix yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonu yeniden başlatın 0 mb ve şifreleme sorununuz çölülecektir.
Kendi soruma kendim cevap vereyim belki geçmeyi düşünene faydası olur.
Global stok romdaydim. Beta 20.3.26 yani uzun bir süre elimizde olan son romu temiz kurulumla son sürüm orangefox twrp ile kurdum. Sonrasında cache temizledim.
Genel kullanımı hoş.
Batarya global stok romdan daha iyi gibi.
Global stokta hep wifi kullanmama rağmen 7 saat alıyordum en son. Ama şimdi 8.5 saat aldım zamanla daha kötü olur mu bilmiyorum.
Herhangi ciddi bir bug göremedim.
Ahize sesi iyi.
Bildirim problemi yok.
Arayüz hızlı, kasma yok.
Şimdilik sıkıntı yok.
Bunun için Android'in "Diğer uygulamaların üzerine çiz" yetkisi gerektiğini düşünüyorum hocam. Nerede olduğunu hatırlayamadığım için internetten bakıp kolayca bulabilir ve WhatsApp'a bu yetkiyi tanıdıktan sonra deneyebilirsiniz. ROM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bunun için Android'in "Diğer uygulamaların üzerine çiz" yetkisi gerektiğini düşünüyorum hocam. Nerede olduğunu hatırlayamadığım için internetten bakıp kolayca bulabilir ve WhatsApp'a bu yetkiyi tanıdıktan sonra deneyebilirsiniz. ROM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlar merhaba, pixel experience romdan tekrar MIUI tabanlı Roma geçeyim dedim. Şuan eu beta son sürümdeyim. Biliyorsunuz çok rom değiştirince bazen şifreleme olayı gerçekleşiyor ve twrp de şifreleme sıkıntı ve uğraştırıyor. Ben de önce şu yolu izleyerek rom kurdum.
1. Burda paylaşılan romu mi flash ile clean all yaparak telefona yükledim.
Redmi Note 7 Hindistan Kararlı v11.0.9.0 PFGINXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip...
forum.miuiturkiye.net
2. 100 şarj edip sıfırlanana kadar kullandım ve tekrar şarj 100 yaptım ve şuan yüklü eu beta 20.3.26 sürümünü twrp ile telefona kurdum.(format data yaptım)
3. Şarj bitene kadar kullandım. Tekrar 100 e kadar şarj ettim. Tekrar sıfırlanana kadar 3. Kez aynı yöntemi yaptım ve şuan 100 e doldurup şarjı bitirmek için kullandım ve sonuç mükemmel, ekran görüntülerine bakın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 10 sürümünden bu yana MIUI 11 de gördüğüm en iyi ekran süresi oldu. Ayrıca diğer uygulama süreleri. ( Not; oyun çok oynamam daha çok internet, youtube)
Bu ayar Android'e gömülü bir güvenlik ayarı, her ROM'da olması gerek. Gizlilik ve güvenlik kategorilerini kontrol edin.
Ek: Üstelik bahsettiğimiz ROM MIUI, ayarlara gidip arama yerine dediğim şeyi yazmayı deneyin, eğer çıkmıyorsa şu yolu takip edin: Şifre & güvenlik > Gizlilik > Özel uygulama erişimi > Diğer uygulamaların üzerine çiz