Atsana kardeş mi room stabilin sayfasının linkini?Beyler bu rom işleri sıkıntılı tavsiyem stabil yükleyin bu işlerden anlamayan için miroom stabil tavsiye ederim
Atsana kardeş mi room stabilin sayfasının linkini?
Ben predator kernel 5.7 ve thermal mod ile kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor şuan gün sonunda unutmassam ekran süresini atarım . Miroom denedim tüm sürümlerini nerdeyse ama batarya olarak hiç etkilemedi diyebilirim . Romlarin çok bı etkisi yok pil süresine bence . Şuana kadar bir çok rom ve kernel denedimBen son sürüm stabil kullanmak istiyorum.Acaba şarj kullanımı nasıldır
Dediğiniz kerneller nasıl yükleniyor telefona acaba? Cihazımda twrp yüklü bu aradaBen predator kernel 5.7 ve thermal mod ile kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor şuan gün sonunda unutmassam ekran süresini atarım . Miroom denedim tüm sürümlerini nerdeyse ama batarya olarak hiç etkilemedi diyebilirim . Romlarin çok bı etkisi yok pil süresine bence . Şuana kadar bir çok rom ve kernel denedim
Batarya 1 gün 12 saat arası gitti.ekran süresi olarak 8 saat aldım normal gibi .şu an hata bulamadım.Ben son sürüm stabil kullanmak istiyorum.Acaba şarj kullanımı nasıldır
Kalın hocam çok yenilik yokArkadaşlar son beta da olan varsa görüşlerini yazabilir mi uzun zamandır global stabildeyim ve sıkıldım
kerneli yüklemek için öncelikle sourceforge sitesinden lavender kod adlı cihaz olan note 7 uyumlu kerneli indiriyorsunuz . (Örneğin predator kernel ) daha sonra twrp ye gidiyorsunuz install kısmına gelin , ilk başta eğer magisk yoksa magiski yükleyin eğer varsa kernel zip dosyasini flaşlayin . Sonra wipe dalvik/cache yapıp reboot system yapın . MIUI 11 android 9 ise newcam yazan kernelleri kurun telefonunuzaDediğiniz kerneller nasıl yükleniyor telefona acaba? Cihazımda twrp yüklü bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya 1 gün 12 saat arası gitti.ekran süresi olarak 8 saat aldım normal gibi .şu an hata bulamadım.