MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
20.2.27 den tekrar 20.1.21'e Twrp üzerinden geri dönebilir miyim?
20.2.27 de inanılmaz hatalar var, parmak izi, Telefona giriş şifreleri ve wifi gibi şifreleri telefon hafızasında tutamiyor, bunları girip telefonu kapatıp açınca hepsini unutuveriyor çok ilginç:))
Note 7 nin 20.2.27 sürümü hatalı olduğu için kaldırılmıştı. Dönebilirsiniz ama bence bir gün daha sabredip cuma günü gelecek güncellemeyi bekleyin.
Perşembe gecesi bile gelebilir.

bark_41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
4
Wifi işaretinin sagindaki rakam neyi ifade ediyor?

Ekli dosyalar

• IMG_20200304_141339.jpg
    IMG_20200304_141339.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 34

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Bir onceki betanin ahize sesi sorununu çözdüm beyler. Arama yaptığınızda karşı telefon çalarken sesi 1 tık kısıp geri açın. Ses normale geliyor :)

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alican2121

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Elektrik bobinaj
Konular
1
Hocam ben gerçekten rom deyistirmekten bıktım ya bana yardımcı olabilecek biri varmı ya lütfen biri eu diyeri miroom bir başkası masik ve başka biri revos diyor ama eu ile miroom tamam güzel de sürüm olarak en iyi beta sürümü yani hangisi bana yardımcı olun lütfen ya son betayi indirdim eu 20.1.21 sürümü ama kamera ile video arasında geçiş te kasmalar bazen baglanilamiyor hatası alıyorum ve ahize sesi düşük geliyor stock Roma göre RN7 kulanipta en iyi rom sürümü budur diyecek birileri lazm bana ve yüklendiğinde hata almak istemiyorum ben sürekli müzik dinleyen biriyim ve stock romda müzik dinlediğimde batarya nedense hızlı boşalıyor ve Samsung kullandığında hiç böyle seyle karşılaşmadım bu arada pubg de oynuyorum ben ama sadece gece leri işten sonra yani hem performans hem de batarya konusunda iyi olan bir rom varmı kısaca beta ve ya kararlı ????? Şimdiden teşekkürler ☺️☺️☺️☺️

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam ben gerçekten rom deyistirmekten bıktım ya bana yardımcı olabilecek biri varmı ya lütfen biri eu diyeri miroom bir başkası masik ve başka biri revos diyor ama eu ile miroom tamam güzel de sürüm olarak en iyi beta sürümü yani hangisi bana yardımcı olun lütfen ya son betayi indirdim eu 20.1.21 sürümü ama kamera ile video arasında geçiş te kasmalar bazen baglanilamiyor hatası alıyorum ve ahize sesi düşük geliyor stock Roma göre RN7 kulanipta en iyi rom sürümü budur diyecek birileri lazm bana ve yüklendiğinde hata almak istemiyorum ben sürekli müzik dinleyen biriyim ve stock romda müzik dinlediğimde batarya nedense hızlı boşalıyor ve Samsung kullandığında hiç böyle seyle karşılaşmadım bu arada pubg de oynuyorum ben ama sadece gece leri işten sonra yani hem performans hem de batarya konusunda iyi olan bir rom varmı kısaca beta ve ya kararlı ????? Şimdiden teşekkürler ☺☺☺☺
RevOS 20.2.26 ile genom kernel.
Rn7 için en iyi rom bence 1 Derpfest 2 Oxygen dir miui bazlı olarak da revosdur

Alican2121

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Elektrik bobinaj
Konular
1
RevOS 20.2.26 ile genom kernel.
Rn7 için en iyi rom bence 1 Derpfest 2 Oxygen dir miui bazlı olarak da revosdur
Peki hocam şu an kullandığınız rom nedir ? Revos ta kamera baglanilamiyor hatası alıyorum gecislerde ahize sesi de dusuk geliyor revos rom güzel ben kulandim fakat hata veriyor dediğim gibi işte genede sağol tskr edrm asop tabanlı romlari da seviyorum ama miui tabanlı romlarda olan kamera bagliligm yüzünden bir türlü ayrilamiyorm ben miui romdan

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Peki hocam şu an kullandığınız rom nedir ? Revos ta kamera baglanilamiyor hatası alıyorum gecislerde ahize sesi de dusuk geliyor revos rom güzel ben kulandim fakat hata veriyor dediğim gibi işte genede sağol tskr edrm asop tabanlı romlari da seviyorum ama miui tabanlı romlarda olan kamera bagliligm yüzünden bir türlü ayrilamiyorm ben miui romdan
Şuan oxygen os yeni sürüm çıktığı için deneme kararı aldım. Derpfestte idim şuan kuruyorum. Temiz kurulum ile dediklerinizin hiçbirini yaşamadım

Alican2121

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Elektrik bobinaj
Konular
1
Şuan oxygen os yeni sürüm çıktığı için deneme kararı aldım. Derpfestte idim şuan kuruyorum. Temiz kurulum ile dediklerinizin hiçbirini yaşamadım
Ya bu benim şansım mi ya 4 wipe yapıp kuruyorum ben başka yapmam gereken bir şey varmı hocam bilmediğim bir şey

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Ya bu benim şansım mi ya 4 wipe yapıp kuruyorum ben başka yapmam gereken bir şey varmı hocam bilmediğim bir şey
Ben her geçişte temiz kurulum yapıyorum.
Format data bölümüne yes yazıyorum > Reboot recovery > Data, system, dalvik, cache yaptıktan sonra rom ve magisk kuruyorum bence oxygene bir şans verebilirsiniz :) ekran görüntüsü atabilirim isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt