Hayır var işte linki;Hani kendi sitesinde yok ?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayr hocam yok bende baktm az önce yokHayır var işte linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet haklısın, Tekrar kaldırmışlar linki...Hayr hocam yok bende baktm az önce yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynen ya duzgn stabil çalışan bir rom bulamadm gitti ya ya ses sorunu ya kamera sorunu yaşadım yaEvet haklısın, Tekrar kaldırmışlar linki...
Ses sorunu Android 10'lu romların (miui tabanlı) hepsinde var. Ses sorunu yaşamak istemiyorsan Android 9 lu rom kullan.Aynen ya duzgn stabil çalışan bir rom bulamadm gitti ya ya ses sorunu ya kamera sorunu yaşadım ya
Hani kendi sitesinde yok ?
Hayır var işte linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayr hocam yok bende baktm az önce yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet haklısın, Tekrar kaldırmışlar linki...
Aynen ya duzgn stabil çalışan bir rom bulamadm gitti ya ya ses sorunu ya kamera sorunu yaşadım ya
Buyrun Link:Ses sorunu Android 10'lu romların (miui tabanlı) hepsinde var. Ses sorunu yaşamak istemiyorsan Android 9 lu rom kullan.
Mesela miroom 9.12.12 , ben öyle yaptım.
Ciddi misin ya peki memnun musun romdan başka bug felan var mı yani önerir misiniz?Ses sorunu Android 10'lu romların (miui tabanlı) hepsinde var. Ses sorunu yaşamak istemiyorsan Android 9 lu rom kullan.
Mesela miroom 9.12.12 , ben öyle yaptım.
Yani beta son güncelleme 20.1 deyilmi ben o sorunları bu sürümde yaşadım zatenSon gelen güncellemeden sonra, ses sorunu ve klasörleri açarken kasmalar düzeldi.