MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
kardeşim şu backup olayına bir açıklık getir ya sana zahmet. Konu bile açtım cevap alamadım. Orangefox ile backup alıyorum romu beğenmeyip geri dönüyorum yedek yüklen,yor ama cihaz açılmıyor. Restore yaparken hiç wipe yapmamak mı lazım ? direk üstine kurmak mı lazım ?
Hocam yedekten geri döndüğünüzde bootta kalıyorsa yedekteki romu(örnek 20.1.21) üzerine flashlayın sadece.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Hocam yedekten geri döndüğünüzde bootta kalıyorsa yedekteki romu(örnek 20.1.21) üzerine flashlayın sadece.

benim yedek global 11.0.4 hocam stok rom o yüzden mi sıkıntı çıkıyor acaba ? rom atmaya korkar oldum ya her seferinde uğraş.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
benim yedek global 11.0.4 hocam stok rom o yüzden mi sıkıntı çıkıyor acaba ? rom atmaya korkar oldum ya her seferinde uğraş.
Maalesef son sürümlerde bu sıkıntı hepsinde var hocam,her seferinde sıfırdan kurulum yapıyorum sıkıntı yaşamamak için.Tabi android versiyon da önemli rol oynuyor bu konuda.11.0.4 yedeğini geri yükleyip aynı romla reboot etmeden magisk kurup deneyebilirsiniz hocam.

zeynelzeynel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynel
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Elk.Elektironik
Konular
7
kardeşim şu backup olayına bir açıklık getir ya sana zahmet. Konu bile açtım cevap alamadım. Orangefox ile backup alıyorum romu beğenmeyip geri dönüyorum yedek yüklen,yor ama cihaz açılmıyor. Restore yaparken hiç wipe yapmamak mı lazım ? direk üstine kurmak mı lazım ?
Selamlar şifreleme sorunu malesef rom kaynaklı wipe yapıp yapmamayla alakalı değil telefonun kurulu düzeninizi bozmak istemiyorsanız v21 den v16 ya formatlamadan yazdırın hiçbir sorun çıkmadan v16 roma dönmüş olursunuz.
Kurulum bittikten sonra fox klasörü içindekileri silin....

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Hocam üst bildirim çubugundaki simgelerden bahsediyorum, stok simgeler değil sizinki.
Hocam sadece pil yüzdesi değişik oluyor oda Android 10 ile geldi. Ben beğenmedim şahsen.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
Merhaba eu rom daki soluk simgelerdeb kurtulamıyor un miroom daki gibi simgeler yapmak istiyorjm root var systrm/Media/theme dizinindeki iconlari silsem düzelir diyorlar ama root olmasına rağmen silinmiyor systrm only read diyor nasıl düzeltebiliriz bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt