Yardım Redmi Note 7 Wifi Sorunu

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
MIUI 12.0.2 Sürümlü Redmi Note 7 cihazımda wifi adına sürekli sorun yaşıyorum. Sinyalin full gözükmesine rağmen internet hızım çok düşük. Video izlerken, Instagram'da gezinirken sürekli takılma yaşıyorum. İnternetim tarafınca hiçbir hız sorunu yok. 100 Mbps hızında internete sahibim. Bilgisayar ve diğer telefonlarda hiçbir donma yaşamazken Note 7 cihazımda ciddi sorunlar yaşıyorum. Gerekli tüm testlerden hasarsız olarak geçti yani hiçbir hasardan dolayı sorun çıkmış olamaz. Yazılım tarafında bir hata olabilir diye düşünüp birden fazla kez stock rom attım ama nafile. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm bulabilen lütfen yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Dip not: Sorunu her dakika yaşamıyorum.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
MIUI 12.0.2 Sürümlü Redmi Note 7 cihazımda wifi adına sürekli sorun yaşıyorum. Sinyalin full gözükmesine rağmen internet hızım çok düşük. Video izlerken, Instagram'da gezinirken sürekli takılma yaşıyorum. İnternetim tarafınca hiçbir hız sorunu yok. 100 Mbps hızında internete sahibim. Bilgisayar ve diğer telefonlarda hiçbir donma yaşamazken Note 7 cihazımda ciddi sorunlar yaşıyorum. Gerekli tüm testlerden hasarsız olarak geçti yani hiçbir hasardan dolayı sorun çıkmış olamaz. Yazılım tarafında bir hata olabilir diye düşünüp birden fazla kez stock rom attım ama nafile. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm bulabilen lütfen yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Dip not: Sorunu her dakika yaşamıyorum.
Miui Eu Romuna geçmeyi deneyin note 7 kullanıyorum şuan evimde 24Mps İnternet var suanlik bir sorun yok

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Denedim, tüm romları tek tek denedim sorun aynı

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Wifi Bondig (Qcom) bir nebze fayda ediyor bence, geçenlerde format sonrası yokluğunu hissettim benim de evde hızım 100mbps ama ping çıkıyor normalde, bu modül ile daha temiz bir bağlantı sağlıyorum. Magisk üzerinden erişebilirsiniz.

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Hemen deneyeceğim

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Sanki biraz düzeldi gibi, kökten çözülmedi ama bir değişme olursa tekrar yazarım. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt