Yardım Redmi note 7 type c kulaklık uyumlu mu?

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.1 Xiaomi.Eu Beta 9.11.7
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Eski telefonum mi 8 lite da bildiğiniz üzere 3.5 mm jak girişi olmadığı için JBL type c kulaklık ile kullanıyordum (çevirici kullanmayı sevmiyorum) Redmi note 7 ye geçtim ve bu cihazda 3.5 mm jak girişi var type c kulaklığımı kullanmak istiyorum takıyorum cihaz kulaklığı görmüyor acaba redmi note 7 de type c den ses çıkışına izin verilmiyor mu? Kulaklık çok güzel ve pahalı bir kulaklık çevirici kullanmak da istemiyorum..

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
3.5 mm Jak girişi olan çoğu cihazda type-c kulaklık kullanılamıyor maalesef, ek olarak uyumlu çevirinin bulunması zor diye düşüyorum.

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Çevirici işine pek girme hocam Mi8 Lite kullanıyorum haliyle 3.5mm jack girişi yok dönüştürücü aldım tamam uyumlu cihaza bir sıkıntı yok ama o dönüştürücünün kablosu eğilip büküldüğünde ses gidiyor ve buda sinir bozucu bi durum alacaksanız yeni bir 3.5mm jack girişine sahip bir kulaklık alın bende şimdi Type c girişli kulaklık arayışına giriştim diğer türlü tat vermiyor birde bu tip durumlar var.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Çevirici işine pek girme hocam Mi8 Lite kullanıyorum haliyle 3.5mm jack girişi yok dönüştürücü aldım tamam uyumlu cihaza bir sıkıntı yok ama o dönüştürücünün kablosu eğilip büküldüğünde ses gidiyor ve buda sinir bozucu bi durum alacaksanız yeni bir 3.5mm jack girişine sahip bir kulaklık alın bende şimdi Type c girişli kulaklık arayışına giriştim diğer türlü tat vermiyor birde bu tip durumlar var.
Anladım hocam bu arada benim mi 8 lite xiaomi Türkiye garantiliydi ve içinden dönüştürücü çıkmıştın siz neden para ile aldınız çıkmadı mı kutu içerisinde?

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
3.5 mm Jak girişi olan çoğu cihazda type-c kulaklık kullanılamıyor maalesef, ek olarak uyumlu çevirinin bulunması zor diye düşüyorum.
Cevap için teşekkürler hocam Google den baktım da 3.5 mm den Type c dönüştürücü zibilyon tane var type c den 3.5 jack dönüştürücü maalesef yok yeni kulaklık alıcaz mecburen hocam yapacak birşey yok headbang~~