Yardım Redmi Note 7 TWRP yükleyemiyorum.

uguratakancc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Atakan
Cihazım
Note 7
Konular
3
Cihazım en son global sürüm 11.0.5 android 9.
Twrp yüklemek için tek tıkla yükleme aracını kullanmayı denedim olmadı.
Manuel olarak kendim kodları yazmaya çalıştım yine olmadı. "fastboot flash recovery twrp.img" dediğim zaman error failed flash(unkown error) tarzı bir hata veriyor ki tek tıkla yükleme aracında da aynı hata var.
Mi tool v2 ile yüklemeye çalışınca da ADB Cihaz bekleniyor diyor uzun süre kalınca da hata verip iptal oluyor bu sürümde cihaza fastboot üzerinden recovery yazdıramadım gitti nasıl yaparım bilemiyorum benzer bir sorunla karşılaşan var mı bir önceki sürüm olan 11.0.5 de TWRP yüklü idi ordan twrp üzerinden geçtim 11.0.5 e zaten böyle kaldı twrp ihtiyacım hasıl oldu ya olmayacağı tutar zalımın nod~~

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
ADB ile ilgili muhtemelen hocam..

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bootloader kilidiniz açık mı? geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif ettiniz mi? usb driverleri yüklediniz mi? bunlar tamamsa
fastboot devices komutu yazarak cihazı okuyo mu kontrol edin. forumda üstteki mavi çubukta araçlar sekmesinden gerekli araçları indirebilirsiniz ve forumdaki konulara tekrar göz atın derim mutlaka atladığınız bi detay vardır.

Oyla:

uguratakancc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Atakan
Cihazım
Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açık mı? geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif ettiniz mi? usb driverleri yüklediniz mi? bunlar tamamsa
fastboot devices komutu yazarak cihazı okuyo mu kontrol edin. forumda üstteki mavi çubukta araçlar sekmesinden gerekli araçları indirebilirsiniz ve forumdaki konulara tekrar göz atın derim mutlaka atladığınız bi detay vardır.
bootloader kilidim zaten açık oem kilit açma ve usb hata ayıklama aktif adb devices veya fastboot devices yapinca cihazi okuyor.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Buradan driverları kurunuz ve sorunsuz yüklendiğinden emin olunuz.(Bilgisayarım/Aygıt yöneticisin den Android devices yazıyor mu kontrol ediniz)
Windows 7 / 64 bit işletim sistemine sahip bir bilgisayar kullanınız.

Oyla:

uguratakancc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Atakan
Cihazım
Note 7
Konular
3
Buradan driverları kurunuz ve sorunsuz yüklendiğinden emin olunuz.(Bilgisayarım/Aygıt yöneticisin den Android devices yazıyor mu kontrol ediniz)
Windows 7 / 64 bit işletim sistemine sahip bir bilgisayar kullanınız.
dün gece elimdeki tek cihazla deneme şansım vardı bir kaç saat sonra daireye geçip ordaki bilgisayarda deneme yapacağım anlamadığım bir şekilde kendi bilgisayarımin yaptırmadgı şeyleri o yaptırıyor bl kildini de evde acmamamis dükkanda açmıştım.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
dün gece elimdeki tek cihazla deneme şansım vardı bir kaç saat sonra daireye geçip ordaki bilgisayarda deneme yapacağım anlamadığım bir şekilde kendi bilgisayarımin yaptırmadgı şeyleri o yaptırıyor bl kildini de evde acmamamis dükkanda açmıştım.

İşletim sisteminiz ile alakalı olabilir,(32 bit ise sorun yaşayabilirsiniz), kendi bilgisayarınızda sürücüler tam kurulmamış olabilir, Usb ler de sorun olabilir. Yani bir kaç ihtimal var hocam. Tek tek gözlemlemeniz de fayda var.

Oyla:

uguratakancc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Atakan
Cihazım
Note 7
Konular
3
Aynen hocam aynı programları kurmama aynı USB bellek ile format atmama rağmen şu an yazdığım dairenin bilgisayarında oluyor fakat evdeki bilgisayarımda olmuyor garip bir durum. Neyseki hallettim şimdi değişik modifikasyonlar arıyorum rootu aktif olarak kullanabilmek adına.

Oyla:
Üst Alt