Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu 2 gün önce aldım,biraz daha iyi olmalı sanki.Sürümüm 10.2.7.0 ,10.3.5.0'a güncellersem iyileşme olur mu?Şarjım 22 ekran saatim 5saat 15 dakika.
Kilidi açın eu rom deneyin kendi global romu kadar baştan savma bir rom daha önce görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben anlamıyorum bazı kullanıcıların note 7 pili baya iyi gidiyor bazılarının pilide mi8 lite veya se kadar gitmiyor kullanandamı suc cihazdamı kestirmek zor.
Kilidi açın eu rom deneyin kendi global romu kadar baştan savma bir rom daha önce görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben anlamıyorum bazı kullanıcıların note 7 pili baya iyi gidiyor bazılarının pilide mi8 lite veya se kadar gitmiyor kullanandamı suc cihazdamı kestirmek zor.
Bence insanların beklentisinde. Bazıları 4000mAh'ı görünce ne yaparsam yapayım 2 gün gitsin istiyor. Ekran parlaklığı bile pilin ne kadar gideceğini çok etkliyor. Ben sürekli Bluettoth açık kulanıyorum / wifi yine sürekli açık oluyor. Çok oyun oynamıyorum sadece günde 1-1.5 saat okey oynuyorum, onun dışında sosyal medya ve intenrette sürekli dolaşıyorum parlıklık otomatikte değil ve %50 seviyelerinde dışarı çıktığımda biraz daha artırıyorum, yine aynı şekilde dışarıda mobil internet de kullanıyorum sürelerde aşğıdaki gibi. (bu arada global, kararlı 10.3.10 kullanıyorum)
ŞARJIN HALA %49'DA OLDUĞUNU DA EKLEYEYİM BELKİ GÖRMEYEN OLUR AL İŞTE AZ GİDİYOR DEMESİNLER.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.