Yardım redmi note 7 root yapınca telefon açılmıyor

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11,0,5 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar cihaza fastboot rom kurdum twrp kurulumunu yapıp magisk flaşlıyorum ekran böyle kalıyo şifre istiyo açılmıyo.root yapmazsam sorun yok açılıp çalışıyo twrp den wipe yapıyorum düzeliyo tekrar magisk flaşlıyorum açılmıyo nedendir acep.

Ekli dosyalar

• IMG_20191013_183536_HHT.jpg
    IMG_20191013_183536_HHT.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 21

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
arkadaşlar cihaza fastboot rom kurdum twrp kurulumunu yapıp magisk flaşlıyorum ekran böyle kalıyo şifre istiyo açılmıyo.root yapmazsam sorun yok açılıp çalışıyo twrp den wipe yapıyorum düzeliyo tekrar magisk flaşlıyorum açılmıyo nedendir acep.
twrp şifreniz yada telefona koydugunuz şifreniz var mı ?

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam bunu buraya koymadan önce elbet bir şeyler denemişsinizdir ben bunları yaptığınızı varsayarak şuan o ekrandan kurtulmanızın tek acı yolu ne yazık ki wipe format yapmak ama işlemden önce bilgisayardan veya başka bir cihazdan Google hesabınıza giriş yaparak kullanılan cihazı oradan kaldırmak olacaktır. Google'dan cihazı kaldırmak sonraki rom yükleyiş de tekrardan bu uyarının gelme ihtimalini düşürür mü bilmiyorum ama yapmakta fayda var. Aynısı başıma gelmişti ben de tek çözüm olarak wipe format yapmıştım çünkü elimde başka bir çıkış yolu yoktu ve işe yaradı.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam öncelikle format data yapın ardından tekrar kurulum yapın. Bu kez sorun yaşamadan kullanabileceksiniz.

Oyla:

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yapın hocam.
yaptım hocam cihazı kullanabiliyorum fakat root işlemi bir türlü tamamlanmıyor bu sebepten şimdide romu değiştireyim derken dalgınlıkla clean all and lock basılı kalmış cihaz hiç açılmıyo kafayı yedim kim yapar bunu arkadaşlar varmı bi tanıdık

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
yaptım hocam cihazı kullanabiliyorum fakat root işlemi bir türlü tamamlanmıyor bu sebepten şimdide romu değiştireyim derken dalgınlıkla clean all and lock basılı kalmış cihaz hiç açılmıyo kafayı yedim kim yapar bunu arkadaşlar varmı bi tanıdık
Konu sahibi ile özelden iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt