Yardım Redmi note 7 rom

GünayDiker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Merhabalar Redmi note 7 cihazıma batarya performansını üst düzeye çıkararak rom yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz? Video izleyip ve müzik dinliyorum genelde Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Merhabalar Redmi note 7 cihazıma batarya performansını üst düzeye çıkararak rom yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz? Video izleyip ve müzik dinliyorum genelde Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam. Miui tabanlı rom arıyorsanız malesef hiç biri iyi batarya ömrü sunmuyor. Hangisini denersem deneyeyim hep aynı ekran süresiyle karşılaşıyorum. 5-6 saat. Ama bu asla yeterli olmuyor. Bende sizin gibi dizi ve film izliyorum özellikle izlediğim zamanlar çok fazla şarj tüketiyor telefon ve malesef seyir zevkim yarıda kesiliyor. Bende bu yüzden şuan rom arayışındayım en iyi batarya ömrünü aosp (saf android) romlar veriyor bildiğim kadarıyla. Tam araştırdığım zamanlar rom paylaşan bir telegram kanalında yeni bir rom paylaşıldı "Derpfest 12.1 Shinju" kullananların dediklerini göre batarya ömrü ve arayüz performansı çok iyi diğer romlarla kıyasla (sanırsam sadece redmi note 7'ye yapıldığı için böyle, başka bir cihazdan port etmemişler). İndirmek isterseniz diye linkini bırakıyorum:

Bende uygun bi zamanda kurucam. İlk aosp deneyimim olucak bakalım nasıl sonuçlar vericek. Eğer sizde kullanırsanız lütfen deneyiminizi paylaşın :)

GünayDiker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Merhaba hocam. Miui tabanlı rom arıyorsanız malesef hiç biri iyi batarya ömrü sunmuyor. Hangisini denersem deneyeyim hep aynı ekran süresiyle karşılaşıyorum. 5-6 saat. Ama bu asla yeterli olmuyor. Bende sizin gibi dizi ve film izliyorum özellikle izlediğim zamanlar çok fazla şarj tüketiyor telefon ve malesef seyir zevkim yarıda kesiliyor. Bende bu yüzden şuan rom arayışındayım en iyi batarya ömrünü aosp (saf android) romlar veriyor bildiğim kadarıyla. Tam araştırdığım zamanlar rom paylaşan bir telegram kanalında yeni bir rom paylaşıldı "Derpfest 12.1 Shinju" kullananların dediklerini göre batarya ömrü ve arayüz performansı çok iyi diğer romlarla kıyasla (sanırsam sadece redmi note 7'ye yapıldığı için böyle, başka bir cihazdan port etmemişler). İndirmek isterseniz diye linkini bırakıyorum:

Bende uygun bi zamanda kurucam. İlk aosp deneyimim olucak bakalım nasıl sonuçlar vericek. Eğer sizde kullanırsanız lütfen deneyiminizi pay

Bende uygun bi zamanda kurucam. İlk aosp deneyimim olucak bakalım nasıl sonuçlar vericek. Eğer sizde kullanırsanız lütfen deneyiminizi paylaşın :)
Birazdan indirip kurmaya başlar deneyimlerimi yazarım çok sağolun 😊

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Kurulumu biraz farklı gibi geldi eğer vaktiniz varsa biraz bilgi verir misiniz? Birde IMEI gider mi?
Kurulumu normal rom gibi. Ama clean flash yapmak lazım. Yani tüm dosyaları silerek yüklemek lazım.

Bu konu yardımcı olacaktır

GünayDiker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Kurulumu normal rom gibi. Ama clean flash yapmak lazım. Yani tüm dosyaları silerek yüklemek lazım.

Bu konu yardımcı olacaktır
Teşekkür ederim

GünayDiker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Rica ederim hocam. Bende yarın kurulumu yapıcam. Hayırlısı
Dün akşam kurulum yaptım telefon çok hızlı fakat pil ömrü yine aynı bence çünkü şarjı gece %90 a yakındı sabah uyandım %60 bile değildi

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Dün akşam kurulum yaptım telefon çok hızlı fakat pil ömrü yine aynı bence çünkü şarjı gece %90 a yakındı sabah uyandım %60 bile değildi
Bende dün kurdum. Sizinle aynı değerleri aldım neredeyse. Ama bundan sonra rom değiştirmeyi düşünmüyorum. Artık telefon neredeyse emekli olucak pili 3 senelik. Bu pille bundan daha fazla performans ala bileceğimi düşünmüyorum. Sizib cihaz yeniyse farklı romlara geçe bilirsiniz

Üst Alt