Çözüldü Redmi note 7 retrofit dynamic partitions hatası

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 7 evde var. Rom atmak istiyorum. Daha önce note 8 e infinity x android 16 rom kurdum. Note 7 ye kurmak istediğim zaman twrp de retrofit dynamic partitions hatası alıyorum. Buna uygun bir twrp bulup atayım dedim onda da hata veriyor. Note 7 de bû hatayı nasıl geçerim.

Çözüm
Çözüm. Orange fox recoverynin ilk önce en eski versiyonunu yükleyin. Ardından son çıkanı yükleyin. 4.19 yazanı değil düz olan ilk çıkanı. Sonra wipe yapıp romu yükleyin sorun olmuyor. Ama normal twrp yüklerseniz hata alırsınız. Twrp android 12 destekli olacak. En sağlamı dediğim gibi orange fox ilk version yükleyip sonra son versiyon yüklemek.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Redmi note 7 evde var. Rom atmak istiyorum. Daha önce note 8 e infinity x android 16 rom kurdum. Note 7 ye kurmak istediğim zaman twrp de retrofit dynamic partitions hatası alıyorum. Buna uygun bir twrp bulup atayım dedim onda da hata veriyor. Note 7 de bû hatayı nasıl geçerim.
GSI rommu kurmaya çalışıyorsunuz? Hata tam nedir ekran görüntüsü gönderme şansınız varmı?

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GSI rommu kurmaya çalışıyorsunuz? Hata tam nedir ekran görüntüsü gönderme şansınız varmı?
Project infinity android 16 rom. Hata ekte note 7 ye daha önce hiç rom kurmadım. Orange fox yüklemek istiyorum onda da 4.19 kernel hatası veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
alttaki hata da orange fox hatası başka versiyon orange fox da da aynı hata var. Android 9 yüklü idi ondan mı acaba.

Ekli dosyalar

• IMG_20260103_230319.jpg
    IMG_20260103_230319.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 1
Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm. Orange fox recoverynin ilk önce en eski versiyonunu yükleyin. Ardından son çıkanı yükleyin. 4.19 yazanı değil düz olan ilk çıkanı. Sonra wipe yapıp romu yükleyin sorun olmuyor. Ama normal twrp yüklerseniz hata alırsınız. Twrp android 12 destekli olacak. En sağlamı dediğim gibi orange fox ilk version yükleyip sonra son versiyon yüklemek.

Oyla: Çözüm
Üst Alt