Yardım Redmi Note 7 portre modu

ozmın

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı global 11.0.4 l Stable 11.0.4.0 (PFGMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi 8 telefonla portre modunda fotoğraf çekim yaptıktan sonra fotoğrafı açınca arka planını düzenleme seçeneği çıkıyor arka plan bokeh efektini değiştirebiliyoruz farklı efekler studio ışığı vb fakat red mi note 7 de mevcut değil bu özellik, mi 8 ön kamerasıyla çektiği fotoğrafa da bu efekti uygulayabiliyor bu efektleri red mi note 7 de kullanamamız için bir sebep var mı? Desteklememesi gibi bir durum söz konusu değildir diye düşünüyorum. Neden yok ve bunu beniöde kendi telefonumda aktifleştirme gibi bir şansım var mı ? Teşekkürler iyi forumlar :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi 8 telefonla portre modunda fotoğraf çekim yaptıktan sonra fotoğrafı açınca arka planını düzenleme seçeneği çıkıyor arka plan bokeh efektini değiştirebiliyoruz farklı efekler studio ışığı vb fakat red mi note 7 de mevcut değil bu özellik, mi 8 ön kamerasıyla çektiği fotoğrafa da bu efekti uygulayabiliyor bu efektleri red mi note 7 de kullanamamız için bir sebep var mı? Desteklememesi gibi bir durum söz konusu değildir diye düşünüyorum. Neden yok ve bunu beniöde kendi telefonumda aktifleştirme gibi bir şansım var mı ? Teşekkürler iyi forumlar :)
Yeni telefona yeni özellik hocam, al benisi başka nasıl olacak ;) Custom rom veya bazı modlar kullanırsanız olabilir, fakat BL kilidinizin kapalı olduğu için bu pek mümkün görünmüyor. Ya da farklı kamera uygulamalarına göz atabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt