Estağfurullah hocam,sorun yok,karışıklık olabilir.Pardon benim hatam çekirdek sürümünü rom adı sandım, özür dilerim.
Sordum size diğer konuda ne yaptınız diye cevap vermediniz,burayada iki defa yazmışsınız.Romu siz kuracaksınız ama geri dönüş yapmıyorsunuz ki.ben kuramadım hep hata alıyom ağlıycam
Yerel disk c ye klasör adını 103100 olarak değiştirip atın,tekrar deneyin hocam.Bende bu hata ile kaldım,bir çuval incir de berbat oldu tekrar Global yükle rcovery yükle .eu yükle vs 4 saat boşa gitti.
yok mu bu sorunu aşabilen bir babayiğit..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve şimdide Miflash ile rom yüklemeye calısıyorum sorun bu,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
merak ettiğiniz sorunlar veya herhangi birşey varsa soruları alayım ?Sonunda herşeyi atlatıp bu romu telefonuma kurdum Hem de otomatik ekran parlaklığı da çalışıyor vaziyette
Hayırlı olsun hocam,gözünüz aydınSonunda herşeyi atlatıp bu romu telefonuma kurdum Hem de otomatik ekran parlaklığı da çalışıyor vaziyette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
merak ettiğiniz sorunlar veya herhangi birşey varsa soruları alayım ?
But arada aldiginiz hatayi rom dosyasindaki Meta infteki Updater scriptte ufak degisiklikler yaparak duzeltebilirsiniz iyi gunlerKamerada Slow motion ve video ayarlari bozuk , bir de parmak izi okuyucuyla kapatma tusu özdeslesmis sinir bozucu . Onun disinda gayet basarili ama gunluk hayata uygun degil henuz