Android 11 olanını deneyen oldu mu?
teşekkür ederim dikkatimden kaçmış, yorumları okuyunca vazgeçtim zaten. Bliss kullandınız mı hiç?Bu konuya yazıverin hocam.Rom - Pixel Experience/PLUS - Official BETA | Android 11 Redmi Note 7 04.02.2021
Pixel Experience, Google uygulamalarının ve tüm Pixel özelliklerinin (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) dahil olduğu AOSP tabanlı bir ROM'dur. Misyonumuz, cihazın düzgün çalışması için gerekli ve kullanışlı özelliklerin yanı sıra mümkün olan maksimum kararlılığı...forum.miuiturkiye.net
Stoya hocam kullanmıştır ben kullanmadım.teşekkür ederim dikkatimden kaçmış, yorumları okuyunca vazgeçtim zaten. Bliss kullandınız mı hiç?
Kahrolsun MIUI bağımlılığıOGSKY, RN7 için bir şey diyemem ama rom ve ekran süresi tavsiyesi için şu yazımı tekrar hatırlatayım/yazayım
Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,aynı cihaz olsa bile ,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden kullanıcı,romları deneyip kendine uygun olan romu bulup onu kullanmali..
pilden ziyade bi zevkimiz wildrift var onda da eziyet çekmeye başladık son 2-3 haftadır kernel filan kesmiyor artık, aosp + kernel veya MIUI 11 + kernel dışında çözüm kalmadı gibi. Android 9 bile dönmeyi düşündüm nasıl olsa aktif cihaz değil diyeOGSKY, Pil süresi istiyorsanız Aosp tabanlı rom seçin,swiftbackup uygulamasını kullanabilirsiniz...
Video - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması (Video)
Sadece ROOT (Magisk) yetkisi olan cihazlarda çalışır. Google hesabınızı girin ve uygulamaya depolama izni verin. Uygulamaya root izni verin. -WiFi şifrelerinizi, mesajlarınızı, duvar kağıdınızı, arama kayıtlarını ve uygulamaları yedekleyebilirsiniz. Bütün uygulamaları tek seferde yedekleyen...forum.miuiturkiye.net