Rom Redmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Boot olmamasının nedeni Lavender kurulum sonrası yaptığı şifrelemeden dolayıdır.
1- Kurulum öncesi varsa harici SD den Android kalsörü
2- cihazı kurmadan önce twrp (ben orange de sorun yaşadım) den wipe >data >yes sonra dahili SD dahil full format dön tekrar twrp ye
3- Rom +Disable-Force-Encryption-Treble.zip (magisk 19.3 şifreleme kırıcı modlu) ve boot

Her miui >aosp >miui dönüşümlerinde gerekli olabiliyor.
Hocam şuan Crdroid aosp romundayım şuan 3 wipe ile direk geçiş yapsam yine şifreleme yada açılmama sorunu yaşarmıyım

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hocam şuan Crdroid aosp romundayım şuan 3 wipe ile direk geçiş yapsam yine şifreleme yada açılmama sorunu yaşarmıyım
deneyin temelde AOSP de olduğunuzdan sanırım boot olur, AOSP >Miui> AOSP de yukarıdaki format geçerli olmalı. Başarısız olursa tabi

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
İçimden yapma diyorum ama denemek istiyorum sizce performansı nasıldır veya en yüksek performansı hangi romda alabilirim?

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
İçimden yapma diyorum ama denemek istiyorum sizce performansı nasıldır veya en yüksek performansı hangi romda alabilirim?
Denemeniz lazım herkesin kullanım alışkanlığı veya olmazsa olmazı farklı. Ben Lavender de AOSP base olarak ilk deneyimim. Diğer kullanıcı arkadaşlardan FW bekleriz

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Denemeniz lazım herkesin kullanım alışkanlığı veya olmazsa olmazı farklı. Ben Lavender de AOSP base olarak ilk deneyimim. Diğer kullanıcı arkadaşlardan FW bekleriz
Hocam şuan kurdum oldu ancak encrypt felan dedi şifreleme ile ilgili format yapmamı istededi bende format data yaptım şuan kurdum teşekkür ederim. Ve desen şifresi sıkıntısı var şuan bende telefonu hangi şifre çizersem çizeyim ekranı kapatıp denediğimde şifre yanlış diyor,ayrıca parmak izine dokunduğumda da ekranda bir yerlere dokunuyor bunların çözümünü biliyormusunuz?

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hocam şuan kurdum oldu ancak encrypt felan dedi şifreleme ile ilgili format yapmamı istededi bende format data yaptım şuan kurdum teşekkür ederim. Ve desen şifresi sıkıntısı var şuan bende telefonu hangi şifre çizersem çizeyim ekranı kapatıp denediğimde şifre yanlış diyor,ayrıca parmak izine dokunduğumda da ekranda bir yerlere dokunuyor bunların çözümünü biliyormusunuz?
Evet öyle de kurulabilir, şimdilik buglar bunlar.
Poco, Novo gibi launcher kurup DT2W ile kullanabilirsiniz.
İster güncellemeyi bekleyin yada rom değişikliği

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Teşekkür ederim artık bekleyeceğiz güncellemeyi bu romdanda değişeceğimi sanmıyorum uzun bir zaman çok beğendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KaizenTR DT2W'de nedir söylerseniz çok mutlu olurum haha--

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Teşekkür ederim artık bekleyeceğiz güncellemeyi bu romdanda değişeceğimi sanmıyorum uzun bir zaman çok beğendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KaizenTR DT2W'de nedir söylerseniz çok mutlu olurum haha--
Çif tık ekran açma kapama hocam.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
KaizenTR O zaman ben ondan bahsetmiyorum hocam yanlış anladınız ekran açıkken herhangi bir yerde parmak izine dokunduğum zamanlar ekranda her hangi bir yere dokunmuş gibi oluyor

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
KaizenTR O zaman ben ondan bahsetmiyorum hocam yanlış anladınız ekran açıkken herhangi bir yerde parmak izine dokunduğum zamanlar ekranda her hangi bir yere dokunmuş gibi oluyor
Tmm bende onun için DT2W/S çift tıkla ekran aç- kapa kullanıyorum, bundan dolayi başka launcher tavsiye ettim. Siz parmak izi kilit aç_ kapa kullanıyorsunuz sanırım. Ben şifre oluşturmada bug görünce pas geçtim parmak izi kullanımını. Şu anda bende pasif konumunda olduğundan bahsettiğiniz sorun olmuyor. Demekki One+ porttan kaynaklanan fingerprint kod uyumsuzluğu var hala. Gelecek güncelleme de çözülür sanırım. Ayrıca birde uzun süre DT2WS kullanmazsanız ekran da uyanma sorunu da mevcut. Zaten Rom beta1 e kadar sanırım 3 çalışma oldu henüz yeni yani

Üst Alt