Anx kameranın son sürümü nu kurdum öyle bir hata ile karşılaşmadım benOksijen rom kullanıyorum kendi kamerası telefon hafızasına kaydediyor malum sıkıldıkça rom değiştiriyoruz her seferinde fotoları aktar zor oluyor. Sd karta kayıt yapacak iyi bir kamera önerisi olan var mı? Bu arada OrangeFox tan ANX kamera yükledim romun kendi kamerası bile açılmadı kastı telefonu.
nereden indirdiniz link yada uygulamayı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...Anx kameranın son sürümü nu kurdum öyle bir hata ile karşılaşmadım ben
nereden indirdiniz link yada uygulamayı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...
Teşekkürler.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirorjinal sitesinden indirdim hocam en baştaki güncel sürümünü kullanabilirsiniz hocam ☺
175 yazan son sürümü de yükledim oksijen için olanı da yükledim kamera açılmıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirorjinal sitesinden indirdim hocam en baştaki güncel sürümünü kullanabilirsiniz hocam ☺
Hocam bende sorun çıkarmadı ama karnel felan yüklemiyor sun dimi sen ???!Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
175 yazan son sürümü de yükledim oksijen için olanı da yükledim kamera açılmıyor.
yok yüklemiyorum sıkıldım masik x 8.5 geçtimHocam bende sorun çıkarmadı ama karnel felan yüklemiyor sun dimi sen ???!
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denediniz mi bir sıkıntı var mı. Sd kartı görmeme vs. bazı sürümlerde görmüyordu da. Teşekkürler...Merhaba gençler,
Rabbimiz çalışmak zorunda olana da #EvdeKal mak zorunda olana da insanoplu üzerinde oynanan oyunlar sebebiyle önce hidayet, farkındalılık ve sabrı cemil versin.
#EvdeKalTürkiyem e ufak bir heyecan var Juniiim den,
#OxygenOS #Port #Q #Lavender
OxyegnOS Op7 - PORT | Android 10.
Released: 07/04/2020
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Credits:
thx @ShuKurenaii for tests and feedback
By @Juniiim
Follow @RedmiNote7Updates
Join @OxygenOSLavender