- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Güvenlik
- Konular
- 209
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam.Miui 11 i saymazsak,sondan başlayayımTeşekkürler üstad MiuiMiX ile Mi globe- Eu - Mi Room -Ros ve Masik kıyaslanırsa sıralaması ne olur size göre?
Masik ve Ros romları özellikli, akıcı vede günlük kullanıma uygun bence,ama bildirim sorunu olduğu için fazla kullanmadım.Bildirim sorun olmaz derseniz kesinlikle deneyin derim.
Mi Room bir sürüm iyiyken sonraki güncellemede aşırı donma kasma oluyor.Batarya açısından çoğu kullanıcının tavsiye edeceği bir rom.
Mi globe'u fazla kullanmadım,kurduğum sürüm bugluydu belkide ilk tercih etmediğim rom oldu genelde.
Eu genel anlamda rahatlıkla kullanılabilecek bir rom.Bazen ufak tefek sorunlar oluyor ama rahatsız etmiyor güncelleme ile düzeltiliyor.
MiuiMİX de eu ile aşağı yukarı aynı ama daha 3,4 sürüm yayınlandı tam oturana kadar biraz zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Birde Phenom rom var oda güzel ve özellikli tavsiye ederim.
Tabi her rom haftalık yayınlanmıyor onuda dikkate almak lazım.
Sanırım fazla uzattım aslında konu altına kullanıcılar da yapsa kendi yorumlarını daha güzel olur.Merak etmiyor değilim bir sürü rom paylaştım hiçbirinde eksi artı ne var kimse yorum yapmıyor.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi