Yardım Redmi note 7 miui10 global downgrade

acibiber2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağtay
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Herkese merhaba, cihazımda şu anda eu miui12 son beta yüklü. ne kadar rom değişirsem değişeyim miui10 globalin verdiği ekran süresi ve akıcılığı cihazım veremiyor. Global miui10 a dönmek istiyorum fakat bazı arkadaşlarım antirollback 4 olduğu için sakın dönme brick edersin diyor. Global 10 a nasıl dönebilirim?

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
az önce denedim ve cihaz brick oldu . şuan edl modda . arka kapağı açıp miracle ile miui 10 rom kurucam . anti rollback gibi saçma bi sistemin kurbanı oldum .
elinde bilgisayar yoksa yada arka kapağı açamıcaksan deneme boşuna zorda kalabilrsin. eu romda kurmaya çalıştım onda da system error 7 verdi twrp de

Son düzenleme:
Oyla:

acibiber2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağtay
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
az önce denedim ve cihaz brick oldu . şuan edl modda . arka kapağı açıp miracle ile miui 10 rom kurucam . anti rollback gibi saçma bi sistemin kurbanı oldum .
elinde bilgisayar yoksa yada arka kapağı açamıcaksan deneme boşuna zorda kalabilrsin. eu romda kurmaya çalıştım onda da system error 7 verdi twrp de
Hocam galiba imkanı yok bu işin. miracle ile nasıl kurabilirim? kapağı açabilirim.

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Hocam nasıl ben az önce döndüm hiç sorun yok miui 10.2.7 ye fastbootdan

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Ben de MİUİ 12 den MİUİ 10'a dönmek istiyorum tam olarak nasıl yaptınız bana yardımcı olabilir misiniz?
Hocam oncelikle mi flash tool indirip gerekli suruculeri yukleyin sonrasinda kurmak istediginiz fastboot romu indirin klasore cikartin mi flash uygulamasinda romun oldugu klasoru secin cihazinizi fastboot moda alip pc ye baglayin zaten cihazinizi uygulama gorecek sag altta clean all secin ve flshlayin telefon tamamen acilip pin kodu isteyene kadar pc baglantinizi kesmeyin herseyiniz silenecek dosyalarinizi yedekleyin

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Herkese merhaba, cihazımda şu anda eu miui12 son beta yüklü. ne kadar rom değişirsem değişeyim miui10 globalin verdiği ekran süresi ve akıcılığı cihazım veremiyor. Global miui10 a dönmek istiyorum fakat bazı arkadaşlarım antirollback 4 olduğu için sakın dönme brick edersin diyor. Global 10 a nasıl dönebilirim?
Global android 10 dan global android 9 a döndünüzde cihazınızın brick olması kuvvetle muhtemel.
Fakat kesin olmamakla birlikte genel olarak custom romlarda antirollback kontrolü devre dışı bırakılıyor. Custom romlara geçebilirsiniz. Benim tavsiyem global roma dönmemeniz.

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Mevlüt Hocam daha tecrübeli benimki yaptım oldu şans eseri de olabilir :D

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Mevlüt Hocam daha tecrübeli benimki yaptım oldu şans eseri de olabilir :D
Muhtemelen şans eseri oldu hocam. :D
Cihazı hard brick edeceği için işi şansa bırakmamak en iyisi.
Burada önemli olan miui sürümü değil, android sürümü. Android 10dan , android 9 a dönerken anti rollback kontrolü yapılır. (Ya da diğer android sürümlerinde düşürme yaparken)

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Muhtemelen şans eseri oldu hocam. :D
Cihazı hard brick edeceği için işi şansa bırakmamak en iyisi.
Burada önemli olan miui sürümü değil, android sürümü. Android 10dan , android 9 a dönerken anti rollback kontrolü yapılır. (Ya da diğer android sürümlerinde düşürme yaparken)
Aynen arb versiyonum değişmemiş demek ki

Oyla:
Üst Alt