Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları
Aldığım ekran süresi düştü normalde %20 şarjda 8-9 saat gibi süreler görüyordum, şu an 7-7,30 saat gibi süreler görüyorum. Bundan dolayı güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Hatta root yapmadan eski sürüme dönmenin yolunu arıyorum :/
Aldığım ekran süresi düştü normalde %20 şarjda 8-9 saat gibi süreler görüyordum, şu an 7-7,30 saat gibi süreler görüyorum. Bundan dolayı güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Hatta root yapmadan eski sürüme dönmenin yolunu arıyorum :/
10.3.6 sürümünden geçtim. Ekran süresinde nasıl bir artış var? Üstteki mesajı yazdıktan sonra gün geçtikçe ekran süresi daha da iyileşti diyebilirim ama yine de eski sürüme göre bir azalma söz konusu benim telefonumda.
10.3.6 sürümünden geçtim. Ekran süresinde nasıl bir artış var? Üstteki mesajı yazdıktan sonra gün geçtikçe ekran süresi daha da iyileşti diyebilirim ama yine de eski sürüme göre bir azalma söz konusu benim telefonumda.
Redmi Note 7 MİUİ V10.3.10.0.PFGMIXM Global Rom
Recovery - OTA - Fastboot
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yükleme Talimatı
- V10.3.9.0.PFGMIXM sürümünden, OTA Linki yoluyla geçiş yapabilirsiniz.
- OTA üzerinden güncelleme gelmediyse Recovery linkinden dosyayı indirin ve Ayarlar - Hakkında - Sistem Güncelleme bölümüne gelin ve sağ üsteki 3 noktaya tıklayın ve '' Güncelleme paketini seç" diyerek indirdiğiniz dosyayı seçin ve yüklemenin tamamlanmasını bekleyiniz.
" Güncelleme Paketini Seç" seçeneği çıkmıyor ise Mıuı 10 logosu üzerine, ardı ardına 10 defa tıklayarak seçeneği etkinleştirebilirsiniz.
-Mi Flash Tool ile Fastboot romu temiz kurulum olarak kurabilirsiniz.
OTA indirme bağlantısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı;
Fastboot indirme bağlantısı;
10.3.10 na Güncelleyince neler fark ettim yazmak istiyorum. Ekran süresi düşüşü sizde de aynı mı?
Ekran süresi çok düştü güncelleyince.
Önceden 8 saate yakın ekran süresi alırken şimdi 6 buçuk saat ekran süresi veriyor.
Altı saat sayarsak yüzde yirmi beş ekran süresi düşüşü oluyor.
Kamera da video netleme olayı düzelmiş.
Call of duty artık kasar oldu. - Aynı ayarlar ile -
Arayüz de artık daha çok kasıyor.
Ram kullanımı azaldı. Önceden 2 GB seyrederken şimdilerde 1.6 1.4 1.8 gibi iki GB den az kullanıyor. Keşke önceki gibi olsada dah az kassa.
10.3.10 na Güncelleyince neler fark ettim yazmak istiyorum. Ekran süresi düşüşü sizde de aynı mı?
Ekran süresi çok düştü güncelleyince.
Önceden 8 saate yakın ekran süresi alırken şimdi 6 buçuk saat ekran süresi veriyor.
Altı saat sayarsak yüzde yirmi beş ekran süresi düşüşü oluyor.
Kamera da video netleme olayı düzelmiş.
Call of duty artık kasar oldu. - Aynı ayarlar ile -
Arayüz de artık daha çok kasıyor.
Ram kullanımı azaldı. Önceden 2 GB seyrederken şimdilerde 1.6 1.4 1.8 gibi iki GB den az kullanıyor. Keşke önceki gibi olsada dah az kassa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski sürüme dönmeyi bulursanız yazar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende altı saat ekran kullanımım var da hangi ayarları yaptınız?
Nasıl araştıracağımı bilmiyorum. Genelde resmi üretici sitesinde destek bölümü olurdu. Oradan yapardım - cep telefonunda da - Burda birisi link vermiş. Ama neler geliştirildiği yazmıyor, Belkide mobilden açıldığından.
Nasıl araştıracağımı bilmiyorum. Genelde resmi üretici sitesinde destek bölümü olurdu. Oradan yapardım - cep telefonunda da - Burda birisi link vermiş. Ama neler geliştirildiği yazmıyor, Belkide mobilden açıldığından.