Ambient Display var mı ?MIUI Hellas XTRV 9.10.31
Changelog:
-Calendar
• Fixed all day layout even
-System
• Optimization - Security patch 11-2019 for some devices
• Optimization - Fix MIUI UI tones
• Fixed deactivating some systemapps
-Desktop
• New Optional search bar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu başlığı düzenlendi, link eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Yok hocam,destekleyen cihazlar için güncelleme değişiklikleri.Ambient Display var mı ?
Hocam global roma nasıl geçerim konu var isen atar mısınız?
İmei gitmez umarımMIUI 11 - Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz...forum.miuiturkiye.netRom - Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya
XİAOMİ REDMİ NOTE 7 Global Kararlı | EEA Kararlı Çin Kararlı | Çin Beta Hindistan Kararlı | Rusya Kararlı RESMİ ROM'LAR '' Xiaomi Redmi Note 7 '' Resmi Romları'larının birarada bulunduğu konudur. Yeni Rom'lar çıktıkça linkler eklenecek ve konu sürekli güncellenecektir. Not: İndirme linkleri...forum.miuiturkiye.net
Mi flash tool ile kurulum yapabilirsiniz ama Clean AND Lock işaretlemeyin.Veya twrp üzerinden format data yaparak romu flaslayabilirsiniz.İmei gitmez umarım
Son rötüşlar yapılıyor bölümünde loop yapıyor daha ana ekrana bile ulaşamadım. wipe data yaptım sonra tekrar tekrar temiz kurulum yaptım nafile.
Hocam şimdi twrpden format data yaparsam imei uçmaz değil mi ? (Son sorum )Mi flash tool ile kurulum yapabilirsiniz ama Clean AND Lock işaretlemeyin.Veya twrp üzerinden format data yaparak romu flaslayabilirsiniz.