Soru Redmi Note 7 MIUI 12 Güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pustperest

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pust Perest
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Herkese selamlar, uzun zamandır beklediğim miui 12.0 güncellemesi sonunda bugün itibariyle redmi note 7 cihazıma geldi. Güncellemeyi indirdim kurdum ancak ufak bir hayal kırıklığı yaşadım.
Miui 12 ile bildirim paneli değişecekti bu bilgi güncellemeden önce ve sonra yenilikler kısmında yazıyordu ancak güncellemeden sonra bildirim panelimde icon değişiklikleri dışında bir değişim olmadı, yani beklediğim ios'a benzer bildirim paneli görüntüsü olmadı miui 11'deki gibi kaldı.
Aynı sorun 1 ay önce güncellemeyi note 9s cihazına alan arkadaşımda da meydana geldi.

Ben güncellemeyi sadece bildirim paneli değişimi için bekledim diyebilirim ve olmayınca hayal kırıklığına uğradım. Daha sonra farklı bir güncelleme ile değişir mi yoksa böyle mi kalacak bilen birileri bilgi verirse sevinirim.

Ek'te görseller mevcut.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

smurfbrk02

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Arkadaşlar yeni bildirim çubuğunu ayarlamak için Ayarlar>ekran>kontrol merkezi ve bildirim çubuğu> ve oradan da seçeneklerden yeni kontrol merkezini kullan derseniz bildirim çubuğunuz güncellenen tasarıma dönecektir.

fakdere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
mi9t
Konular
0
Herkese selamlar, uzun zamandır beklediğim miui 12.0 güncellemesi sonunda bugün itibariyle redmi note 7 cihazıma geldi. Güncellemeyi indirdim kurdum ancak ufak bir hayal kırıklığı yaşadım.
Miui 12 ile bildirim paneli değişecekti bu bilgi güncellemeden önce ve sonra yenilikler kısmında yazıyordu ancak güncellemeden sonra bildirim panelimde icon değişiklikleri dışında bir değişim olmadı, yani beklediğim ios'a benzer bildirim paneli görüntüsü olmadı miui 11'deki gibi kaldı.
Aynı sorun 1 ay önce güncellemeyi note 9s cihazına alan arkadaşımda da meydana geldi.

Ben güncellemeyi sadece bildirim paneli değişimi için bekledim diyebilirim ve olmayınca hayal kırıklığına uğradım. Daha sonra farklı bir güncelleme ile değişir mi yoksa böyle mi kalacak bilen birileri bilgi verirse sevinirim.

Ek'te görseller mevcut.
Ayarlar\Ekran\Kontrol Merkezi&Durum Çubuğu kısmından "yeni kontrol merkezini kullan" kısmını aktif ettiğinizde sorunun düzelmiş olması gerek.

KinqWolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Note 7
Konular
0
Güncelleme benimde elime ulaştı.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Tek konudan devam edin Forum Arama Kısmını Kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt