- Adım
- Burhan
- Cihazım
- Mi Note 3&Mi 9T
- Konular
- 7
MIUI 11 beta yüklü global bl kapalı twrp yok. MIUI 10 Stabile nasıl geri dönüş yapabilirim ?
bootloader kilidini açarak. Şimdi bazı arkadaşlar updater üzerinden rom dosyasını yükle falan diyebilirler maalesef olmuyor olsa bile sağlıklı bir sistem olmuyor kilidinizi açmaya bakın siz.MIUI 11 beta yüklü global bl kapalı twrp yok. MIUI 10 Stabile nasıl geri dönüş yapabilirim ?
Bootloader kilidini açmak için 30 gün süre verdi. 30 gün idare edeceğiz artıkbootloader kilidini açarak. Şimdi bazı arkadaşlar updater üzerinden rom dosyasını yükle falan diyebilirler maalesef olmuyor olsa bile sağlıklı bir sistem olmuyor kilidinizi açmaya bakın siz.
Sayılı günler çabuk geçerBootloader kilidini açmak için 30 gün süre verdi. 30 gün idare edeceğiz artık
yani idare edin bence bu arada bu süreyi beklerken cihaza format atmayın süre sıfırlanmasın. Cihazınız için en sağlıklı rom kurma yöntemi bu. Tekrar bootloader kilidini kapatıp kapatmamak size kalmış rom yüklerken bu seçeneği size soruyor altta.Bootloader kilidini açmak için 30 gün süre verdi. 30 gün idare edeceğiz artık
Cihazın hoperlörden çıkan ses azaldı. Görüşme yaptığım kişiler bana sesin uzaktan geliyor diyor. Onun haricinde bir sorun göremedim belki çıkar veya çıkmazSorun nedir? Neden geri dönüş yapmak istiyorsunuz?
Buyrun hocamCihazın ayarlar menüsüdeki rom bilgilerinin bulunduğu kısmın ekran görüntüsünğ atabilirmisiniz.
Peki global mı kurmak mantıklı eu mu bu süre sonunda ?yani idare edin bence bu arada bu süreyi beklerken cihaza format atmayın süre sıfırlanmasın. Cihazınız için en sağlıklı rom kurma yöntemi bu. Tekrar bootloader kilidini kapatıp kapatmamak size kalmış rom yüklerken bu seçeneği size soruyor altta.
Yani müzik dinlerken ses eski sürüm de gayet iyidi simdi müzik dinlerken ses azaldığı bariz belli ve biri ile konuşurken sesin uzaktan geliyor diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
[QUOE="pendroz, post: 696893, member: 50062"]
Cihazın ayarlar menüsüdeki rom bilgilerinin bulunduğu kısmın ekran görüntüsünğ atabilirmisiniz.