- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Poco X4 Pro 5G
- Konular
- 28
Elinize sağlık hocamTamamdır hocam,düzenledim teşekkürler.
Elinize sağlık hocamTamamdır hocam,düzenledim teşekkürler.
Eline sağlık hocam. Hemen indirip bakayım20.3.5 İndirme linki ve değişiklikler konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Karanlık modda kullanıyorsan ondan olurKurulumu yaptım önceki sürüme göre geçişler daha hızlı olmuş. Son başlatıcı versiyonunu editlemişler sanırım kısmen EdXposed ile uyumsuzdu bunların tamamı çözülmüş ve uyumlu hale getirilmiş. Magisk eski versiyonda başlıyor 20.3 sürümü ile. Bunlar dışında akıcı olmuş ama ana ekran sanki bir ton koyulaştırılmış Daha canlı bir duvar kağıdı kullanıyordum şuan aşırı koyu geldi.
20.3.5 İndirme linki ve değişiklikler konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
20.3.5 İndirme linki ve değişiklikler konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Ben sürekli karanlık modda kullanıyorum hocam bu sürümde bunu gözlemledim önceki sürümlerde yoktu.Karanlık modda kullanıyorsan ondan olur
Ayarlar fabrika ayarları ve stok recovery den sıfırlama yaparsanız imei silinir,twrp kullanarak istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.Wipe leri twrp den yapın.İmeili telefon rn7 rom atınca sıkıntı olurmu sıkıntı olmazsa nasıl Aticam romu telefon 0lanirmi ?