- Adım
- yok
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 25
Çok rom denedim bence çok sağlam rom
Benim kanaatim tabi
Benim kanaatim tabi
Aynı sorunu yaşadım, defalarca denedim yapamadım sonradan pes edip Greeshan stabil kurdum ama o da hoşuma gitmedi şimdi MiRoom kullanıyorum bakalım sonrası ne olacakSon rötüşlar yapılıyor bölümünde loop yapıyor daha ana ekrana bile ulaşamadım. wipe data yaptım sonra tekrar tekrar temiz kurulum yaptım nafile.
maydemir son zamanlarda dev romlarda bu sorunu görmemek için tavsiye; Romu ingilizce kurulum yapın sonra teşekkür bekleriz (çok mütevazi oldu )Son rötüşlar yapılıyor bölümünde loop yapıyor daha ana ekrana bile ulaşamadım. wipe data yaptım sonra tekrar tekrar temiz kurulum yaptım nafile.
Aynen hocam stabil ve hep güncelleme geliyorÇok rom denedim bence çok sağlam rom
Benim kanaatim tabi
Masik çok güzel stabil ve bataryası çok iyi gidiyor tavsiye ederim.Global EEA dan bu rom'a geçmeyi düşünüyorum avantajları nedir kullanan arkadaşlar yorum yapar mısınız? Geçmeli miyim? Stabil mi eksikleri var mı yada artıları nedir? Çok memnun olurum aydınlatırsanız..
Hiçbir sıkıntı hata yok tek sorun ara da ingilizce kısımlar var oda problem değil haftalık romlar sevmiyorum Telefon her hafta bozulacak gibi oluyor sankiGlobal EEA dan bu rom'a geçmeyi düşünüyorum avantajları nedir kullanan arkadaşlar yorum yapar mısınız? Geçmeli miyim? Stabil mi eksikleri var mı yada artıları nedir? Çok memnun olurum aydınlatırsanız..
birde 3.parti tema yükleme sorunu vardı devam ediyor mu? bu kullandığınız romdaHiçbir sıkıntı hata yok tek sorun ara da ingilizce kısımlar var oda problem değil haftalık romlar sevmiyorum Telefon her hafta bozulacak gibi oluyor sanki